55cm Dirbtinis Saulėgrąžų Vainikas Dekoratyvinis Vainikas Girliandą Su Žalia Palieka Už Durų Padėkos Namų Puošybai

Nauja

€15.22

Kulka Taškų:

1、Užbaigti ir Realus: Rankų darbo girlianda yra visiškai dirbtinės ekologiškos eukalipto lapai ir austi gėlės, todėl vainikas geriau.Ji atrodo tikroviška ir natūrali, ir visai vainikas atrodo labai gyvas ir energingas.

2、Platus Naudojimas: Tinka priekines duris, sienas, langus, veidrodžius, pašiūrės, pilka ir gyvenamieji kambariai.Vainikas taip pat idealiai tinka šventėse ar dovanų idėjos.Jis gali būti naudojamas ištisus metus, todėl jums kvėpavimo pavasarį, kiekvieną dieną.

3、aukščiausios kokybės Medžiagos: vainikas pagamintas iš aukštos kokybės audinio ir šilko medžiagos, kuri niekada kritimo, vandens ir specialių ploviklių reikia, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

4、Pavasario Apdaila: vainikas yra rankų darbo su žalia eukalipto lapai.Lapų vainikas turi šviesos ir erdvus jaustis ir yra puikus pavasario apdaila!Realus lapai pavasario spalvas ir sukurti sodrus pavasarį vainikas išvaizdą.

5、Vainikas Dydis: dirbtinis vainikas priemones, išorinis skersmuo apie 55cm, vidinis skersmuo apie 11cm.

Specifikacija:

Medžiagos: šilko gėlių

Matmenys: išorinis skersmuo-apie 55cm/21.65 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Dirbtinės Vainikas

Žymos: durų vainikas, boxwood vainikas, gėlių kamieninių vielos, dekoro vainikas, rudenį lapai nuotrauka, puokštė vaza, grožio žvėris vaza, dirbtinis žalias vainikas, gėlių maža vaza, gėlių vese.

Formos ROUND
Medžiaga ne-audiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

55cm Dirbtinis Saulėgrąžų Vainikas Dekoratyvinis Vainikas Girliandą Su Žalia Palieka Už Durų Padėkos Namų Puošybai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai