70 Užsakymą Geležies Etiketės, Drabužių Etiketes Padarė, Logotipo ar Teksto, Individualizuotos Dizainas, geležies (TB0080)

Nauja

€12.46

♥ Užsakymą Geležies etiketės ♥ ♥♥♥ etiketės dydis yra 30mm x 30mm, ir yra 70 vienetų geležies etiketėse viename rinkinyje.Šie ženklai yra pagaminti iš 100% organinės medvilnės.Mes gali spausdinti savo logotipą, meno kūrinius, arba pasirinktinį tekstą.Jei jūs turite nuotrauką, galite pridėti jį prie pokalbio; jpg ir png yra visos baudos - ne mažiau kaip 300 dpi, didesnis yra gerai ♥♥♥ Šių drabužių etiketes yra skalbti mašinoje ir baigė su tvirtais klijais, kad bus paskutinis per daugybę plauna, ir dėvėti.Etiketės yra puikus mokyklą ir vasaros stovykla.Lyginimo etiketės, naudoti: 1. Naudoti geležies ir be garo 2. Nuplėšti popierių, ant galinės etiketės 3. Temperatūra pakyla iki 150-180 laipsnių 4. lyginimo metu 15 sekundžių -20 sekundžių ♥♥♥ Per kasos prašome nurodyti: 1. palikti pavadinimas, kurį norite spausdinti, ar kas nors iš jūsų teksto langelyje "Pastabos" 2 skirsnis. Pasirinkite skaičių šriftas norite (paskutinė foto) ♥♥♥ Prašome susisiekti su manimi, jei turite kokių nors klausimų!!!

Žymos: geležinis žmogus etiketės, rankų darbo mezgimo etiketės, lipdukas rankų darbo etiketė, pagrindiniai etiketės drabužiams, individualų drabužių etiketės, kontrastas džinsinio striukė, kailis princesė, Custom etiketės, gėlių etiketės, savigarbos drabužių logotipas.

Prekės Pavadinimas BROHAMA
Modelio Numeris TB
Medžiaga Medžiaga
Technics SPAUSDINTI
Funkcija galima skalbti
Etiketės Tipą Pagrindinis Lables
Produkto Tipas Drabužių Etiketės

Parašykite savo atsiliepimą!

70 Užsakymą Geležies Etiketės, Drabužių Etiketes Padarė, Logotipo ar Teksto, Individualizuotos Dizainas, geležies (TB0080)

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai