Makiažo LED Veidrodis Vonios kambarys, Kosmetikos Veidrodį mygtukinis apšvietimo Reguliatorius Kosmetinis Veidrodėlis Metalo Frameless Sienos Montuojamas Vonios Kambario Veidrodyje HWC

Nauja

€59.56

Nemokamas Pristatymas /Greitas Pristatymas/Drop Laivyba

Mieli visi,

Šis produktas, mes parduoda internetu mes laivas iš Prancūzijos, mes turime visišką stock mūsų oversea sandėlyje, Prancūzijoje.Be to, turime ir kitų didelių produktus, pavyzdžiui, baro kėdės, vonios kambarys dušo galva/virtuvės maišytuvas nustatyti, namų baldai, reikmenys ir t.t.

Taigi, nors jus domina, ar nusprendė įsigyti, atkreipkite dėmesį, kad laivas iš Prancūzijos, kuris reiškia, kad šį produktą galima laivybos Europoje.Paprastai, sklypo bus pasiekti jus per 7-10 dienų, išskyrus baisus oras, ar kitos extenal veiksniai. ( Pažymėti: dėl produkto įžuvinti Prancūzijoje, ji gali būti imamas šiek tiek, laivybos mokestis už laivybos netoliese tokių šalių, kaip Ispanija.Jis priklauso nuo vietos, kurios atokioje vietovėje vieta, casue paprastai mes laivas jį DHL ir GLS logistikos bendrovėms .)

Tuo tarpu, jei turite klausimų ar pasiūlymų, nedvejodami susisiekti su mumis.Mes labai laukiame visų klientų kreipiasi į mus, prašydami bendradarbiauti, mums bus labai malonu ir kantrybės jums tarnauti.

Todėl jums nereikia jaudintis dėl produktų kokybės, nes mes turime savo desinger, manufacurer, ir klientų aptarnavimą.Jei jokių problemų ar rūpesčių, mes turime būti čia, kad padėtų jums išspręsti".

Have a great day ir mėgautis pirkinių metu.

Pagarbiai,

Namas Gyvensenos Parduotuvė

Beje, jei jums patinka mūsų parduotuvėje, Prašome įtraukti mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.

Žymos: tuštybės vyrai, veidrodis smart, vonios veidrodis smart, anti rūko vonios veidrodis, vonios kambarys odininkas, makiažo veidrodis vonios kambarys, vonios kambarys led veidrodis, souria smart veidrodis vonios kambarys, vonios veidrodis, dekoro veidrodis sienos.

Tipas Frameless Veidrodėliai
Veidrodžio Forma Stačiakampis
Modelio Numeris HL74507
Kilmės KN(Kilmės)
Sandėlyje Prancūzija Sandėlyje
Stilius Modernus
Lęšių Medžiaga Kita
Rėmas Medžiaga Metalo
Funkcija Apšviesti
Dydis Other
šviesa Įrengtas
Medžiaga Kita

Parašykite savo atsiliepimą!

Makiažo LED Veidrodis Vonios kambarys, Kosmetikos Veidrodį mygtukinis apšvietimo Reguliatorius Kosmetinis Veidrodėlis Metalo Frameless Sienos Montuojamas Vonios Kambario Veidrodyje HWC

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai