N300 TP-LINK TL-WA860RE WiFi kartotuvas, plug-in apsidraudimo extender (300Mbps), ethernet (10/100Mbps), 2 antenos

Nauja

€23.26

N300 WiFi kartotuvas TP-LINK TL-WA860RE

300 Mbps Wi-Fi aprėpties extender su built-in plug -Range Extender režimas padidina bevielio ryšio signalas, kad teritorijose, anksčiau nepasiekiamas arba sunku vielos sklandžiai. -Miniatiūrinis dydis ir sienos montuojamas dizaino palengvinti lanksti diegimo ir judėjimo. -Papildomos elektros lizdą įsitikinkite, kad nėra elektros lizdo yra švaistomi. -2 fiksuotojo išorinė antena suteikia puikią "Wi-Fi" ryšio ir patikimumą. -Lengvai ir greitai išplėsti belaidžio ryšio aprėptį, tiesiog paspaudus Asortimentą išplėsti mygtuką. -Sukurti naują "Wi-Fi" prieigos taško, siekiant pagerinti jūsų belaidžiame tinkle su "Wi-Fi" funkcija.

Pašalina negyvas sričių vidaus WiFi

PS-WA860RE yra skirta patogiai išplėsti jų aprėptį ir pagerinti signalo intensyvumas bevielio tinklo.Su 2 išorinė antena, TL-WA860RE paverčia savo "bitė zonų" į prijungtas srityse, siekiant padėti jums išlaikyti mobiliųjų įrenginių, multimedia grotuvai, kompiuteriai ir prijungtas prie "Wi-Fi" patikimą ryšį.

Plug and Play, labai lengva naudoti

Vartotojai gali lengvai išplėsti belaidžio ryšio aprėptį, paspaudus mygtuką WPS savo maršrutizatoriaus ir išplėsti Asortimentą, atitinkamai.Kai prijungtas su kelvedžiu, vartotojai gali tiesiog atjungti ir replug Asortimentą išplėsti bet kurioje vietoje, nereikia konfigūruoti, kad jis vėl.

Žmogiškas dizainas patogumas

PS-WA860RE yra suprojektuoti su integruotu maitinimo lizdo, užtikrinant, kad nėra maitinimo lizdo yra švaistomi.

Rasti optimalų vietą su smart signalo indikatorius

Smart signalinės lemputės rodyti stiprumo signalas gavimo TL-WA860RE esamų maršrutizatorius, kuris padeda rasti geriausią vietą optimalus "Wi-Fi" ryšio zonos.

TL-WA860RE, daugiau nei range extender

Su savo AP mode funkcija, TL-WA860RE gali kreiptis laidinio Interneto ryšys į bevielio ryšio prieigos tašką.Be to, jis gali veikti kaip bevielio ryšio adapteris prijungti laidinius įrenginius kaip "Blu-ray" leistuvai®, Žaidimų konsolės, DVR ir Internetas, Televizorius.

Stebėseną ir kontrolę bet kuriuo metu

TP-Link Pasaitas yra nemokama ir intuityvi programa.Galite patogiai stebėti būseną range extender, kontroliuoti savo funkcijas ir pakeisti savo nustatymus iš bet kurio "Android" arba " iOS "įrenginio bet kuriuo metu norite prisijungti prie "Wi-Fi".

Specifikacijos

Grįžta

Jūs turite per 15 dienų grąžinti prekę, tačiau atkreipkite dėmesį, kad mes ne priimti grįžti panaikinti šiais atvejais: -Pertraukos arba netinkamo naudojimo. -Estetinė žala, pavyzdžiui, įbrėžimų ar smūgių. -Produktuose, kurie buvo šlapia vandens ir/ar kitų skysčių. -Originalaus wrapper nėra puikios būklės. -Produktų, kad gali trūkti, originalus priedai.

Siuntas

Mes neturime laivų Kanarų Salas, Seutą ir Meliliją.

Apie Mus

Įkurta 1996, TP-Link-tai pasaulio tiekėjas patikimas tinklų įrenginių ir priedų, dalyvauja visose kasdieninio gyvenimo.IDC analitikas įmonė sistemingai klasifikuoja bendrovė kaip numeris 1 tiekėjas "Wi-Fi" * prietaisų, tiekimo įrenginius į daugiau nei 170 šalių ir teikia paslaugas milijardus žmonių visame pasaulyje.Su pasirodė paveldo stabilumo, našumą ir vertę, TP-Link sukūrė produktų portfelį, kuris atitiktų tinklo patenkinti visų vartotojų.Dabar, kaip prijungti prie gyvenimo būdo ir toliau vystytis, įmonė plečiasi šiandien įveikti rytojaus poreikius." * Pagal IDC bendrovės naujausiais ketvirčio ataskaitoje dėl tolesnių priemonių visame pasaulyje, o galutinė versija antrojo ketvirčio 2018 m.

Žymos: jungtis rj45, wifi prieigos taškas, maršrutizatorius, pritaikyti wifi, multi smart plug, diorama rinkinys, cabl ethernet, balta ethernet jungiklis, d saitą, daug wifi plug.

Antenos 2 Išorinis
Pakuotė Taip
Matmenys 110.0x65.8x75.2mm
Belaidžio Režimai Range Extender
Belaidžio Ryšio Protokolas 802.11 n
Energijos suvartojimas apie 3W
Modelio Numeris TL-WA860RE
WiFi Greitis 300Mbps
Sąsaja 1 port 10/100Mbps Ethernet (RJ45)
Prekės Pavadinimas TP-link
Kištuko Tipas ES, JUNGTINĖS KARALYSTĖS, JAV,
Standartai Ir Protokolai IEEE 802.11 n, IEEE 802.11 g, IEEE 802.11 b
Dažnis 2.4 ~ 2.4835 GHz
Elektros Energijos Perdavimo <20 dBm (PIRE)
Sertifikatai CE, ROHS
Kilmės ES(Kilmės)
Belaidžio Saugumo 64/128/152-bit WEP, WPA-PSK / WPA2-PSK

Parašykite savo atsiliepimą!

N300 TP-LINK TL-WA860RE WiFi kartotuvas, plug-in apsidraudimo extender (300Mbps), ethernet (10/100Mbps), 2 antenos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai