77*200cm netikrą senų medinių Durų etiketės "PAVOJINGA" įspėjamieji žodžiai 3d sienos meno vinilo freskos senovinių namų puošybai juokinga tapetai

Nauja

€16.89

Apdailos Poveikis

Poveikis diagramos durų stiliaus kaip žemiau nuotraukose parodyta

Prekės Savybės

Aukštos kokybės matinis paviršius, 350 dpi aukštos reso spausdinimas, lipnios medžiagos, atsparus vandeniui nėra išnyks, galite valyti paviršius drėgna šluoste.

Durų lipdukas

"Pavojus, Išlaikyti Dėmesį!"

Dydžiai

"A" yra originalus lipdukai gavote, iš viso 2 vnt.; "B" yra baigtas lipdukai, kurį sukūrėte.Čia gali būti šiek tiek dydžio nuokrypis, tačiau tai nereikia daryti jokios blogos įtakos įklijuodami įtakos.Jei proto, prašome būti atsargiems pirkti!

Dovanos pirkėjas

Tai yra dovana, o ne parduodami atskirai!Tai yra pasakyti, tik kad duris lipdukai, galite pasiimti tai.Tai yra stiliaus jungiklis aplinkosaugos ¾enklelis, galima tepti ant visų jungiklių ir kištukinių lizdų, kurie atitinka Tarptautinio Standarto dydis apie 8.6 cm x 8.6 cm /3.38 x 3.38 į (ilgis x aukštis), parodyta, kaip nurodyta toliau.

Nekilnojamojo nuotraukas kai jungiklis lipdukai parodyta žemiau:

Mūsų Pakuotės

Durų lipdukai bus suvyniotos su kieto putų stick, ir tada supakuoti į Opp maišelį.

Kaip Naudoti Durų Lipdukas

1, Išimkite durų rankena; 2, valyti norėjo paviršiaus gerai; 3, Įklijuokite meno kūrinius ant durų paviršiaus; 4, Pradėti šveitimas lėtai pagrindo popieriaus, į apačią; 5, Nulupkite ir įklijuokite visos dalys; 6, Pašalinkite visus oro burbuliukus pagal plastikinės kortelės; 7, Prašome pakartotinai pozicijos, jei reikia.Mėgaukitės savo erdvėje!Žiūrėkite žemiau nuotraukose parodytas, tik nuoroda.

Taikymo sritis Taikoma

Bet kokio lygaus plokščio paviršiaus, kuris gali būti įterptas; pvz., 1 - dažytos sienos, 2 - tapetai, 3 - keraminių plytelių, 4 - plastiko prekės, 5 - medienos prekės, 6 - metalo gaminių, 7 - stiklo prekės, ir ebs; Atmesti 1 - off milteliai arba be žievės sienos, 2 - duobes arba krekingo metope, ir 3 - nelygaus paviršiaus.Žiūrėkite žemiau nuotraukose parodytas, tik nuoroda.

Už durų, tinka bet tolygus paviršius, ir netinka bet koks grubus ir sudėtingos paviršiaus.

DUK

Q: taikymo sritį, durų lipdukai?

A: galima tepti ant bet kokio tinkamo paviršiaus per savo kūrybinę idėją.Tinkamas ne tik visi sklandžiai medinių durų (kambarys, kabinetas ir kt.), bet taip pat visi sklandžiai stiklo /metalo duris ir kitomis tinkamomis durų, pvz., automobilius, šaldytuvus, oro kondicionierius ir t. t.; Ir visiems tinkamas sienos paviršiaus per daug.

Q: ar durų lipdukai būti pakartotinai?

A: Taip.Bet nerekomenduojama.

Q: Kodėl yra tai, durų lipduką, perpjauti į 2 puses (38.5*200 cm *2 vnt.) pakuotėje?ir ar ji gali būti perkamos visai gabalas (77*200 cm *1 vnt) pakuotės?

A: visas gabalas durų lipdukas yra supjaustyti į 2 puses (38.5*200 cm *2 vnt.) pakuotėje, paprastai laivybos ir įklijuodami, ir sumažinti laivybos kaina.Jį galima įsigyti visai gabalas (77*200 cm *1 vnt) rinkinys, bet pakavimo išlaidas ir pakuotės svoris padidėjo (pakavimo medžiagos yra sunku popieriaus vamzdelį), kaina bus reikalaujama padidinti pagrįstai.Prieš užsakymą, prašome susisiekti su mumis.

Q: Dydis klaidos ir spalvų skirtumas?

A: tikrąjį dydį gautų prekių gali turėti klaida 1-3 MM. Tai yra normalus reiškinys.Spalva skirtumas gali būti dėl tam tikrų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono & etc.Spalva atsižvelgiant į realias prekes gavo.Jei tik ne taip, kaip spalvų realios prekės gautos, prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų apie "Bloga Kokybė".Jei proto, prašome būti atsargiems pirkti!

Klausimas: Kodėl yra tai, kad sienų lipdukai pridedami bus nulupkite automatiškai lėtai, netrukus po to, tai yra kokybės problema?

A: sienų lipdukai yra gaminami masiškai ir patikrintas gamykloje patikrinta, todėl tai nėra normalu, kad keli gabaliukai sienų lipdukai bus prastai pritvirtintas.Galimas įtakojantys veiksniai yra šie: 1/ Tiesiog padengtas sienas su naujų dažų, nelygus sienų paviršius, nešvarus paviršius (su dulkės arba milteliai), drėgnų sienų paviršių; 2/ Žemos temperatūros aplinkoje.Šaltame kambaryje, lipnios gali sušaldyti, mažesnis sukibimas sienų lipdukai; 3/ lipdukai neliptų ant sienos paviršiaus sandariai, paliekant spragas.Kaip aukščiau, tik už nuorodą!

Apie Logistiką

Dėl kai kurių konkrečių paketų, kai logistikos funkcijos nėra, nes šios logistikos kanalai turi laivybos apribojimai dėl pakuočių dydžius.Pavyzdžiui, kaip dydis yra didesnis kaip 60 cm, www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas negalimas.Jei pasirinkti ekonomikos logistikos pristatyti užsakymą, ji gali sumažinti prekybos sąnaudas, bet ir logistikos įmonė tik teikia laivų iš informacijos, kad pasakyti, kai pakuotės nukrypsta nuo kilmės šalies, jums nebereikės galėsite rasti jokių papildomų pristatymo informaciją.Jei proto, prašome būti atsargūs, pasirinkti!Kaip jūs žinote, tai yra tarptautinis pristatymo, kai jūs pasirenkate tam tikrų laivybos kanalą, rizikos paketą, prarado arba pavėluotą pristatymą gali atsitikti.Taigi, kai apsaugos laikas 60 dienų ruošiasi paleisti (Brazilija yra 90 dienų), jei jums nereikia gauti prekes, kad nusipirkau dar, būtinai praneškite mums (mes išplėsti apsaugos laikas), arba kelti ginčą prašyti grąžinti pinigus.Kai tik jūsų užsakymas buvo uždarytas dėl "Patvirtinimo Timeout", ginčas negalėjo būti padidinta.Po ginčo iškėlė, platforma atliks tyrimą dėl šio nepavyksta pristatymo ir tada nereikia grąžinti pinigus jums.Jei tik nepavyksta pristatymas, prašome nesuteikia mums neigiamus atsiliepimus!Skirtingose šalyse ar regionuose, būdų pristatymo skiriasi, ar gavėjas yra pranešta pasiimti, ar nuo durų iki durų " pristatymą arba pristatymo pasirašė ir kt.Jei jis yra pikapas, prašome atkreipti dėmesį, kad patikrinti pikapas pranešimą.Jei neturite gauti pranešimą pikapas apytikriai pristatymo laikas, kreipkitės į vietinį pašto, arba leiskite mums žinoti.Priešingu atveju, kai pristatymo timeout, prekės bus grąžintos pardavėjo.Bet kokį mėgstamą logistikos, prašome rekomenduoju!Jei norite sužinoti daugiau informacijos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Žymos: grindų sieniniai, polestar lipdukas 3d, freskomis lipdukas 3d, Plokštumos įspūdį, plokštumos mediniai, modelis lėktuvas medienos, bell kelnių apačios, kilimas avių, bonsai vaisių, matinio stiklo lipdukas 3d.

Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija Už Sienos
Baigtas dydis Apie 77cm x 200cm /30.3 x 78.7 į (tik informacijai)
Cenzūruoti Kodas N
Specifikacija 2pcs
Medžiaga PVC
Stilius KŪRYBINGAS
Didmeninė Parama (Daugiau Paramos)
Modelio Numeris MY0201DS
Temos modelis
Scenarijus SIENOS
modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas

Parašykite savo atsiliepimą!

77*200cm netikrą senų medinių Durų etiketės "PAVOJINGA" įspėjamieji žodžiai 3d sienos meno vinilo freskos senovinių namų puošybai juokinga tapetai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai