Kelionės Laido Organizatorius " Macbook Įkroviklį Apsaugos Atveju Mag saugus USB C Maitinimo Adapteris 60W 61W 85W 87W 96W 13 15 16 colių

Nauja

€14.13

LAIDO ORGANIZATORIUS

Jei padės jums wrap savo įkrovimo kabelį, todėl jūsų stalo, atrodo tvarkingas ir organizuotas, ir sutaupyti vietos jūsų krepšyje.Jūs neturite jaudintis dėl problemų sukelia įkrovimo kabelis yra per ilgas ir lengvai mazgas.

PUIKUS AKSESUARAS-

Jis yra geras partneris savo vidaus ir lauko veikla, ir taip pat leidžia jums greitai sutvarkyti bałagan įkrovimo kabelius.Jis yra patogus įkrovimas.

SUDERINAMUMAS

Už "MacBook Pro" 16 colių & 15 colių originalus Maitinimo Adapteris.Suderinama su 96W / 87W / 85W Magsafe & Type-C Maitinimo Adapteris.Už "MacBook Pro" 13 colių originalus Maitinimo Adapteris.Suderinama su 60W / 61W Magsafe & USB-C Maitinimo Adapteris.

Suderinama su KINTAMOSIOS srovės kištukai, kad atitiktų skirtingus elektros lizdus

APSAUGA

Ekologiškas, netoksiškas ir bekvapis medžiaga, siekiant apsaugoti jį nuo Įkroviklio pertraukos, įbrėžimų ar purvo.Jis atrodo naujas ilgą laiką.

Paprastumas

Išlaikyti savo darbo stalo tvarkingas ir organizuotas; Padaryti savo ilgų kabelių nebėra atrodo nepatogus; Apsaugoti savo įkrovimo kabelis ilgą laiką; Lengva laikyti ir ilgalaikį naujas; Sutaupyti vietos, keliaujant ar verslo.

Medžiaga

PP (Polipropileno) / TPE (Termoplastinio Elastomero)

pakuotė

Žymos: magsaf, juosmens dokas, magsaf 2, lauke saugus, magsafe 1 lenta, "magsafe 2 įkroviklio įkrovimo, automobilių mag saugus įkroviklis, galia magsafe, macbook air įkroviklis metalo, magazin dėklas.

dapter atveju 13 15 16 Tinklainės Oro
Pakuotė Taip
Išėjimo įtampa 20.2
Prekės Pavadinimas pagalbininkas
Išėjimo Srovė 4.3 A
Sertifikavimo NĖRA
Maitinimo Adapteris Atveju, Atsparus Smūgiams Odos
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Kelionės Laido Organizatorius " Macbook Įkroviklį Apsaugos Atveju Mag saugus USB C Maitinimo Adapteris 60W 61W 85W 87W 96W 13 15 16 colių

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai