Tuya ZigBee3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojami Termostatiniai Radiatorių Vožtuvas, Temperatūros Reguliatorius Balsu per Alexa

Nauja

€17.37

Pagamintas iš švelniavilnių kokybės medžiaga, praktiniai, lengva valdyti ir naudoti, turi ilgą tarnavimo laiką.

Savybės:

Pažangi Tuya ZigBee Radiatorių Pavaros Termostatas: Naujas mini dizainas, paprastas ir aiškus LCD ekranas ant kūno, radiatorių termostatas su skystųjų KRISTALŲ skaitmeniniu ekranu ir dviejų dalių AA tipo baterijos, kurių galingumo (baterijos neįtrauktos), kuris yra specialus vožtuvas, naudojant drauge su šildymo radiatorių.Dirbtinai nustatyti patalpų temperatūrą, daugiausia naudojamas grindų šildymo kontrolės sistemos, uždarymo ir atidarymo vamzdžio.

A Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos Koncentratorius yra Būtina: A ZigBee bevielio ryšio centru yra būtina, kad prisijungia prie vožtuvo daug kitų ZigBee pažangios produktų ir supranta visas pastangas susieti savo protingo namo įrenginius.Tiesiog pridėti jūsų vartai į App, tada pridėti savo radiatorių pavaros į savo vartus App.

Programuojamas Grafiką su Savaitinis Programavimas Pasirinkimas: Palaiko vadovą, nustatyti 5+2, 6+1 ir 7 dienų savaitės grafiką su 6 laikotarpiai galimybė, suteikiant jums didžiausią patogumą kitokia situacija ir nustatant individualų grafiką jūsų namų temperatūros.Atostogų režimas, automatinis režimas, boost režimu galima.Pasirinkti darbo dieną ir restday režimą, kad atitiktų jūsų pačių protas.

Balso ir Nuotolinio pultelio Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos: Palaiko App nuotolinio valdymo per "protingas telefonas, kartu su" hands-free valdymas balsu per Alexa " ir "Google" Asistentas sėkmingai sujungti savo vožtuvas Tuya / Smart Gyvenimo App", remdamasi vienu Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos.

Atidaryti Langą Aptikimas: Kai kambario temperatūra staiga sumažėjo į temp.riba, vožtuvas užsidarys 15 minučių.Po to, jei kambario temp.yra dar mažesnis, nei temp.riba, ji bus išlaikyti šį režimą.Be to, jis lengvai skaitomas skaitmeninis ekranas su Celsijaus temperatūra.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: balta

Baterijos: 2 x AA baterijos (neįtraukta)

Tipas: radiatoriaus termostatas, sąsajos (pasirinktinai)

Maksimali srovė: 90mA

Darbo aplinkos temperatūra: -10~60℃

Ekranas tikslumas: 0.5℃

Numatytosios temperatūros reguliavimas: 5~35℃

Zondas daviklis: NTC(10k)1%

Temperatūros ekranas: 1~70℃

Sriegio dydis: M30 * 1.5

Izoliacinės bžklģ: normali aplinka

Bėgimo programa: nustatyti per 1 savaitę ciklas

Didžiausias maršrutas: 4,5 mm / 0.2 į

Radiatorių termostatai dydis: 90 * 52mm / 3.5 * 2.0

Pakuotės dydis:

Radiatorių termostatas: 126 * 91 * 80mm / 5.0 * 3.6 * 3.1 į

Vartai: 160 * 61 * 61mm / 6.3 * 2.4 * 2.4 į

Pakuotės svoris:

Radiatorių termostatas: 233g / 8.2 unciją

Vartai: 84g / 3.0 unciją

Pakavimo Sąrašas: (pasirinktinai)

1 * Radiatorių Termostatai

1 * Krepšys Priedų

1 * Naudotojo Vadovas

arba

1 * Vartai

1 * USB Kabelis

Žymos: namų smart, temperatūros kontrolės, termostatas, termostatas wifi, skaitmenų termostatas, termostatas wifi xiaomi, homekit radiatoriaus vožtuvas, durų tuya smart, smart valv, netatmo smart radiatoriaus vožtuvas.

Galia Smart thermostat gateway
Modelio Numeris Radiatorių Termostatai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Tuya ZigBee3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojami Termostatiniai Radiatorių Vožtuvas, Temperatūros Reguliatorius Balsu per Alexa

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai