1Pair Pėdų Priežiūros Masažas Silikono Gelio U-Formos Atšaka Taurės Kulnas-Padų Fascitas Pagalvėlė Grąžinimas Korekcija U-Formos Kulno Padelis

Nauja

€3.65

Pareigos:

1. KULNO PAGALVĖLE: Pagalvėlė jūsų kulniukai, skirtas Skausmingos Kulno ir Kaulų Atšaka, atleisti kulno skausmus sukelia Padų Fascitas.

2. U-FORMOS PAGALVĖLĖS: Unikalus didelio aplinkinių, bet mažai centras puodeliai žmogaus kulno, padėkite jį ant vidinės batų padas,minkština kaliaus ir sumažinti trintį dėl kasdien vaikščioti, stovėti ir žygiai.

3. PATVARUS: Pagaminti iš medicininės kokybės silikono, sugeria smūgio, išleisti savo pavargusias kojas ir suteikia joms tobulą poilsio kambarį, kai jums juda, MOMENTINIAI SKAUSMO.

4. KULNO RAŠTAS: Įdėti šį batų įterpti siekiant užkirsti kelią ir sumažinti lizdinės plokštelės,CORNS ir GERKLĖS sukelia dilimui ar trina.Padėti vaikščioti lengviau ir patogiau.

5. AKTYVŲ GYVENIMO būdą: Puikus sportininkas, šokėjas, modelis, darbuotojas, vyresnysis, policijos ir kitų seniai laikas žmonėms.TINKA ODINIAI BATAI, BUTAS SNEAKER IR KITI PLOKŠTI BATAI.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Dydis(Apytiksliai):

S Dydis : 9.5 x 6.5 cm(3.74 x 2.56 colio) (L * W)

M Dydis : 10.5 x 7cm(4.13 x 2.75 colio) (L * W)

L Dydis : 12 x7.5cm (4.72 x 2.95 colio) (L * W)

Turite klausimų?

Q: Kaip jūs rasti, jei jūs turite kulno pentinas?

A: Jei esate jausmas skausmas apačioje koją šalia jūsų kulnas, skausmas po fizinio krūvio, arba veiklos, arba skausmą, pirmas dalykas ryte arba po ilgo sėdėjimo, tada jums gali turėti kulno pentinas.Kulno spurs neturite greitai išgydyti, bet jūs galite imtis priemonių, kad palengvinti skausmą ir galiausiai atsikratyti jų.

Ar bandėte daug gydymo metodų ar dažnai kentėjo nuo kulno skausmas?

Tai U Formos Kulno Pentinas Reljefo Padas yra natūralus gydymas, jūsų skausmingas kulnas, efektyviai skaidyti slėgis tolygiai nuo Kulno Pentinas, Padų Fascitas ir kitų skausmingų sričių kelio, kulkšnies ir atgal.Padėti jums komfortą savo kojas po vienos dienos kelionė.

Įdėti šį įterpti į savo batus, mėgautis Puiki Smūgio Absorbcija, o ėjimas, bėgimas ar kitokios veiklos.

Tikėtis, kad jis taip pat padeda teisingą laikyseną pėsčiomis.

Paketas apima:

1Pair x Kulnas Pagalvėlė

Žymos: padų fascitas kinijos, padų fascitas vaikas, masažuojant padų fascitas, išvengti padų fascitas, įtvarai padų fascitas, padų fascitas gydymas, masažai padų fascitas, padų fascitas naktį, "amazon" padų fascitas, padų fascitas u.

Modelio Numeris A0756
Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping Taip
Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas tcare

Parašykite savo atsiliepimą!

1Pair Pėdų Priežiūros Masažas Silikono Gelio U-Formos Atšaka Taurės Kulnas-Padų Fascitas Pagalvėlė Grąžinimas Korekcija U-Formos Kulno Padelis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai