Vinilo Įrašų Saugojimo Turėtojas,Akrilo Baigiasi,Rodyti Savo Singlų ir filatelistų Draugijos "lietuva" Tai Modernus Nešiojamas Stovas Vienetas

Nauja

€10.66

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Savo kolekciją, reiškia, per daug į parduotuvę nerimtas copycat kopijos.Be to, KAIU tai patentuota, ly autentiški vinilo saugojimo pasigirti stipresnis, grūdintas, pertrauka atsparaus akrilo, su kampu galinė plokštė, todėl galite pastebėti, kad cathartic flip flip flip, kaip jūs greitai pasirinkti vieną iš savo mėgstamų įrašų kolekcija.Jei jūsų vinilo įrašas stendas nesako KAIU, tai nėra realus dalykas.

TURI 50 12 colių vinilo Plokštelių arba 7 colių PAŽINTYS: neleiskite sukrauti įrašus slydimo, skaidrių ir kreko, kaip jums šokinėti, jive ir wail.Išlaikyti juos švarius, tvarkingas, organizuotas, ir ne free fallin', kai jūsų užsakymo KAIU įrašyti stovi šiandien.

Ar MES PAMINĖTI, šis kristalas-skaidraus akrilo ir medienos saugojimo kubas yra 100% Grūdintas, break atsparus, ir atsistoja į savo sunkiausios 50 KAMINO LP?Be sukimo, be lenkimo, ir be tikėjimo jokiu būdu!Rimtų derliaus vinilo įrašas kolekcionavimo sako, kad jis toks tvirtas, tai lengvai PASKUTINIS įrašas stovėti nustatymas jums kada nors reikia pirkti.

SURENKA PER kelias SEKUNDES – ELEGANTIŠKAS, MINIMALISTINIS, ERDVĖS TAUPYMO albumą saugojimo jus organizuota geriau nei vinilo įrašų saugojimo bylos, dėžė, kubas, stovas, kabineto, arba vinilo įrašų saugojimo dėžutė su dangteliu, visos dalys puikiai dera kartu, todėl lengviausias vinilo įrašų saugojimo baldai surinkti iki šiol.

spalva:Mediena spalva

Medžiaga:Mediena+akrilas

dydis:Bendras dydis: 34.3x17.8x19cm, akrilas dydis: 17.8x17.8cm

Pakuotės Turinys:

2 x Akrilo lenta

1 x lentyna

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: amatų triušio kailiniai, unikalūs karoliai priedai, lp stovo, rodyti papuošalai stendas, karoliai akrilo vitrinos, auskarai ekranas kortelės dizainą, littlest pet shop daug, įrašų vinilo saugojimas, įrašų saugojimas, akrilas skaidri auskarai stendas.

Produkto Savybės Karoliai Pakabukas Auskarai Stendas Turėtojas
Modelio Numeris papuošalai dovanų dėžutėje organizatorius ekranas dėžės ir pakavimo
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Mediena
Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Atvejais, Ir Ekranai

Parašykite savo atsiliepimą!

Vinilo Įrašų Saugojimo Turėtojas,Akrilo Baigiasi,Rodyti Savo Singlų ir filatelistų Draugijos "lietuva" Tai Modernus Nešiojamas Stovas Vienetas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai