AMill 5M "Bluetooth" Led Juostelės Žibintai Kambario, Miegamojo, Virtuvės, Lanksčią USB DC 5V 5050 SMD 2835 RGB Juostos TV Apšvietimas Kambario Dekoro

Nauja

€3.29

Specifikacija:

-Gamintojas: AMill

-Pavadinimas: "Bluetooth" LED Šviesos Juostelės

-Įtampa: DC5V (USB Maitinimo)

-Vandeniui: NE, atsparus Vandeniui(IP20)

-LED Tipas: SMD 5050 /2835

-Juostos Ilgis: 50 cm / 1M / 2M / 3M / 4M / 5M/10M

Šviesos Spalva: RGB

-Pakuotėje: 1 x Šviesos Juostelė, 1 x "Bluetooth" Valdiklį

Ypatybė:

【APP Kontrolės 】Kontroliuoti LED juostelės žibintai, per APP, nuotolinio valdymo pultas ir valdiklis.Su APP, jūs galite laisvai pasirinkti kontroliuoti 16 milijonų spalvų."Bluetooth" juostelės šviesa yra protingas muzikos režimą, kurį sukurti romantikos, atsipalaidavimo, šalies atmosferą su Muzikos, šviesos spalva pasikeis su beats muzikos ar jūsų mikrofonas.

【Kelias Scenas Galima 】Jis gali būti naudojamas dekoravimo jūsų Valgomasis, Miegamasis, antrame aukšte, Virtuvė, Veranda, Kompiuterio stalas, Kalėdų eglutė, Baras ir kambarių, ypač didžiosios Šventės ir Renginiai, pavyzdžiui, Kalėdų, Helovinas, Šalys, ir daugiau.Tai puiki dovana savo šeimos nariams ir draugams.

【Laiko Nustatymas】: Pritaikoma laiko funkcija leidžia jums pasirinkti, kada ir kokiomis dienomis norėtumėte šviesos įjungimas/IŠJUNGIMAS.Jūs niekada nerimauti, jei jūs pamiršote išjungti šviesą, ar ne, nustatyti laikotarpį, už savo virvę šviesą, kai jums pabusti ryte, įsižiebti jūsų nuostabią dieną.

【Lengvas montavimas】Pilnai įrengtas, priedai, ateina su 1 LED šviesos ruože, kurio bluetooth " Valdiklis, nereikia jokių kitų brangių prietaisų.Lengva įdiegti, tiesiog nuvalykite klijų paviršiaus ir pasta, jokių papildomų priemonių.Mūsų programa yra nuolat tobulinant, kad ji suderinama su daugiau išmanieji įrenginiai.

Žymos: aklas laido, tv, užduotis žibintai, rgb šviesos balta, lempa led, lempa led usb, miegamasis furnitur, led, led rgb juostos, led varžtas.

Funkcija 1 Kabinetas Šviesos Juostelės
LED Lustas Modelis SMD5050
Įtampa 5V
Prekės Pavadinimas Vieruodis
spalva RGB
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Atsparus vandeniui No
Specifikacijas (šviesos karoliukai / m) 30
Šviesos Diodų Skaičius/M 30LEDs/M
Modelio Numeris WJJ20073103
Vidutinė trukmė (val.) 50000
Proga Gyvenamasis Kambarys
Elemento Tipas Juostelės
Maitinimo Šaltinis DC
Paslauga Drop laivyba
LED Tipas 2835SMD/5050SMD
2 funkcija led žibintai, miegamojo
Funkcija 6 5v led juostos
4 funkcija LED Šviesos Juostelės
Juostelės tipas SMD
Funkcija 5 RGB juostos
Yra Protingas Prietaisas Taip
Sertifikavimo ROHS
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija LED Apšvietimas
Pavadinimas "Bluetooth" LED juostelės žibintai

Parašykite savo atsiliepimą!

AMill 5M "Bluetooth" Led Juostelės Žibintai Kambario, Miegamojo, Virtuvės, Lanksčią USB DC 5V 5050 SMD 2835 RGB Juostos TV Apšvietimas Kambario Dekoro

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai