Karšto Žaidimas Plakatas Zelda Kvėpavimas Laukinių Medžiojamųjų Sienos Menas Drobė Spausdinti Šilko Tapyba, Dekoratyvinės Nuotrauką Tapetai Miegamojo Puošimas

Nauja

€2.24

Produkto Aprašymas

1.Šilko AR Drobės...šilko plakatas yra plonas ,jame yra patalpų apdailos,jis negali būti paliesti vandens; Drobė yra storas,tvirtas ir atsparus vandeniui. 2.Spalva: plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka.Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. 3.Tipas: Ji yra plakatas, tik medinis rėmas nėra įtrauktas; 4.Baltos Sienos:Nuotrauka turi būti NE baltos sienos pati,bendras dydis bus toks pat, kaip jūsų užsakymą,jei jums reikia, kad baltos sienos,prašome susisiekti su mumis prieš pateikdami užsakymą. 5.Dydis: Ji yra CM..Ten gali ir turi 2-3mm dydžio klaidų; 6.Custom Plakatas: Priimti užsakymą plakatai su dideliu pikselių vaizdus.Jis idealiai tinka namų dekoro,vaikų, miegamojo, apdaila,gyvenamasis kambarys papuošalai,dovana.(Jei norite, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.)

Šilko

Drobė

Dydis Palyginimas

1.Plakatas yra valcavimo stiprus plastikinis vamzdelis,jis gali laikyti plakatą, geros būklės metu, pristatymas. 2.Paprastai pacakge bus vežamos iš ePacekt ,Kinija paštu, oro paštu, arba www.levandu-kalnelis.lt standartas shiping per 48 valandas, išskyrus atvejus, atostogų,tikimasi, pristatymo datos, turės įtakos muitinės,oro ir kt. 3.Jei norite greitai laivybos paslaugas,prašome kontaktas su mumis.

100% problema išspręsta

1.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą. 2.Plakatas atspausdintas ant aukštos kokybės Drobės,bet kaip apskaičiuoti arba) mobilųjį telefoną stebi klaidos,spalvos, gali būti šiek tiek kitoks vaizdas; 3.Jei esate nepatenkinti mūsų plakatą,prašome nedvejodami susisiekite su mumis,mes galime išsiųsti pakeitimo ar visiškai grąžinti pinigus, jei esate nepatenkinti mūsų daiktų.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų (5 žvaigždučių) ,Tai labai dėkingi už jūsų pagalbą.

Žymos: žaidimas plakatas, amiibo zelda kvėpavimas laukinių, rėmas zelda, žaidimas tapetai, zelda, plakatas monopolis, žaidimų kambarys, prekės lol, plakatas, kvėpavimas gaubtu.

Paramos Bazės Siilk
Formos Vertikalus Stačiakampis
Prekės Pavadinimas YIHAIART
Stilius Modernus
Žaidimas Šilko Plakatas Sienos Meno Tapybos
Tipas Drobė Spaudiniai
Dalykai Filmas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga ŠILKO
Originalus No
Namų Dekoro Spausdinti Tapyba
Drobė Nuotrauką YIHAIART parduotuvė
Rėmelio režimu Neįrėminti
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Forma Vieną
Yra Protingas Prietaisas No
Rėmas No
Technics Purškiamojo Dažymo

Parašykite savo atsiliepimą!

Karšto Žaidimas Plakatas Zelda Kvėpavimas Laukinių Medžiojamųjų Sienos Menas Drobė Spausdinti Šilko Tapyba, Dekoratyvinės Nuotrauką Tapetai Miegamojo Puošimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai