Konsolė Oro Kondicionavimo sistema, CD Skydelio Dangtelį Apdaila Mercedes Benz X156 W176 C117 CLA GLA A B Klasės Anglies Pluošto

Nauja

€12.33

Anglies pluošto Automobilių stilius Kontrolės oro kondicionavimo sistema, CD skydelis dekoratyvinis dangtelis apdaila 3D lipdukai Mercedes Benz GLA CLA200 220 100% naujas produktas Pakuotė : 1 vnt / 2 vnt Spalvos : Juoda Medžiaga: Anglies Pluoštas Kostiumas Mercedes-Benz CLA 2013-2017 M.; GLA 2013-2018 M.; Klasės 2013-2018 M.; B Klasės 2012-2018 Pastaba : Prašome patikrinti, ar mūsų prekės aprašymas ir nuotraukos, patvirtinkite jį su savo automobiliu.įsitikinkite, kad šis straipsnis tiktų jūsų automobiliui, prieš perkant.Jei paviršiaus montavimo vieta turi vaškas, aliejus, Pirmiausia Turi išvalyti jį prieš įdiegti.Kitaip, negali įdiegti gerai.Rekomenduoti, eikite į profesionalus automobilių neauty parduotuvių įdiegti.lipniosios juostos yra ne atgal.Prašome atkreipti dėmesį, kad prašome naudoti šilumos gun sušilti lipnia juosta prieš įdiegta, kad prekės stick sandariai. (Nereikia per karšta)

Įklijuodami žingsnis

1. Įsitikinkite, kad švarus ir sausas įklijavimo vieta.

2.Palyginti su diegimo vietą, rasti geriausią vietą įdiegti.

3.Nuplėšti klijai aplinkosaugos ¾enklelis, naudoti šilumos gun sušilti lipnia juosta prieš įdiegti.

4.Fiksuotoje padėtyje, klijuoti iš vienos krypties.paspauskite tvirtai nemokamai minučių.

5.Nereikia saulės spindulių poveikio ar paliesti vandens per 48 valandas.

6.Rekomenduojame pradedantiesiems eiti į profesionalus automobilių grožio salonų įdiegti.

Laivybos prekės bus vežamos iš kinijos per 2 darbo dienas, po to, kai mes gavome jūsų mokėjimą.

7 - 30 dienų, Australijoje, pietryčių Azijoje ir Azijos

10 -35 dienų Jungtinė Karalystė, Jungtinės amerikos valstijos ir Kanada

20 - 48 dienų Europoje, Pietų Amerikoje, Artimuosiuose Rytuose, Azijoje

35 - 60 dienų, Italija ir Brazilija (siuntimas ir muitai įvykiai)

Mokėjimo per www.levandu-kalnelis.lt sąlyginio Deponavimo(geriau mokėti kreditine kortele).Muitinės, mokesčių, priklauso nuo šalies papročių, Visi muitinės, mokesčių turi sumokėti pirkėjas.pardavėjas neatsako už tai.

Grąžinimo Politika 1 .No return bus priimtinos per 14 dienų po paketas būtų gauta.nedelsdami susisiekite su mumis.jei turite kokių nors problemų su produktu. 2. Tik klaidingas ir neteisingas punktas bus keičiamasi, Prašome pateikti aiškią foto elementą, kurį gavote, taigi, galime daryti mainų procesą. 3. Mes labai rekomenduojama profesionalų montavimą visų produktų, instaliavimo instrukcijos nėra įtrauktas į kai kurių produktų. 4 .Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių mokesčius, bet kuriuo atveju, Pristatymas, įteikimas mokestis nėra grąžinamas, bet grįžti atveju.

Susisiekite su mumis, Ačiū už jūsų laiką, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu www.levandu-kalnelis.lt pranešimą.Dėl jet lag, o Gal ir negali skaityti jūsų informacijos laiku.tačiau, mes pasistengsime atsakyti jums kuo possiblle, kai mes jį perskaityti.

8:30--18:00

Pirmadienis, Antradienis, Trečiadienis, Ketvirtadienis, Penktadienis, Šeštadienis

Poilsio

Sekmadienis

Atsiliepimų Tikimės, kad jūs turite laimingas pirkinių laiko mūsų parduotuvėje.ir galite pasidalinti su mumis.Nesidrovėkite palikti atsiliepimus, savo teigiamas grįžtamasis ryšys bus mūsų didžiausias atlygis.Jeigu turite kokių nors nuomonių, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, ačiū .Apie chromatines aberacijas

Žymos: versmės mercedes cla w117, g63, amg w176, mercede amg, garso mercedes gla x156, amg w177, w246, gna mercedes, x156, kūno mercedes w177.

Elemento Aukštis 8cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 0.2kg
Elemento Ilgio 30cm
Tinka CLA C117 GLA X156 Klasės W176
Automobilių Reikmenys Interjeras
Metų 2013-2018 m.
Prekės Pavadinimas CNORICARC
Oro Kondicionierius CD Skydelis Taip
Elemento Plotis 20cm
Modelio Pavadinimas BBZCA0041
Medžiaga Anglies Pluoštas+Epoksidinės
Medžiagos Tipas Anglies Pluoštas+Epoksidinės
Automobilio Stilius Taip
spalva juoda
Nemokamas Pristatymas Kai Kuriose Šalyse

Parašykite savo atsiliepimą!

Konsolė Oro Kondicionavimo sistema, CD Skydelio Dangtelį Apdaila Mercedes Benz X156 W176 C117 CLA GLA A B Klasės Anglies Pluošto

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai