Garso Sienos Diagramos Elektroninių Abėcėlė Rusijos Mokymosi Mašina Daugiafunkcį Ikimokyklinio Žaislas Garso Skaitmeninis Baby Kid Švietimo Žaislas

Nauja

€5.89

Specifikacija: Produkto Pavadinimas: rusų Elektroninių Mokymosi Mašinos Garso Sienelės Dydis:55x41cm Spalva:Kaip nuotraukoje Varomas: 3 * AAA baterijos (neįtraukta) Tinka Amžius: nuo 2 Metų Metų Funkcijos: 1. Pagamintas iš sertifikuotų medžiagų, jis yra nekenksminga aplinkai ir nekenkia vaikams. 2.Daugiafunkcinis mokymosi funkcija, įskaitant žodžių, raidžių, gyvūnų laikrodis,šeimos ir muzikos gyvenimą. 3. Ugdyti norą mokytis ir paprastų muzikalumas. 4. Mokymo kūdikių jausmą klausos,elaborative fakulteto ir kalbėjimo įgūdžių. 5. Garsumas reguliuojamas ir jautrus mygtukas yra lengva valdyti.Pastaba: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.Ačiū!Paketų sąrašo: 1 vnt rusijos e-mokymosi sienos diagramos Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, rusijos Paštu,China post,HK post EMS,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Jūs Perkate - Mes Laivas Jums !

1> Mes Galime Pateikti Nuotraukas ir Jums, Jei Jums Reikia.

a.Jūs galite atsisiųsti nuotraukų iš mūsų parduotuvės aprašymas tuščią tiesiogiai

b.Taip pat galite atsisiųsti vaizdus iš mūsų oficiali parduotuvė tiesiogiai

c.Jūs galite kopijuoti ir atsisiųsti nuotraukas iš mūsų "Google" vairuotojo, ir kaina gali būti refered mūsų tinklapis

2> Kaip Pradėti Iki Užsakymą Elementai, taip Lašas Laivybos?

a.1 žingsnis Pridėti Nuotraukas į Jav

b.Step2 Mes Pavadinimas SKU už Jį

c.Step3 Pradėti Lašas Laivas šį Elementą

Žymos: minkštųjų magnetinių abėcėlės raides, mediniai medžiai, žaislai, airpro kaukė, mediniai abėcėlė, garso automobilį, drrsses vaikai, vystymosi švietimo žaislai, abc abėcėlė, laiškas rusijos, anglų abėcėlės, .

Tipas Rusijos e-mokymosi sienos diagramos
3 funkcija Švietimo Žaislas
Dydis 55x41cm
Amžius 2-4 Metai
Įspėjimas NĖRA
Prekės Pavadinimas mishatoys
Temos Gyvūnai Ir Gamta
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 elektroninių laiškų rusijos mokymosi mašina
Modelio Numeris Rusijos e-mokymosi sienos diagramos
2 funkcija kūdikių vaikams mokomieji žaislai
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)

Parašykite savo atsiliepimą!

Garso Sienos Diagramos Elektroninių Abėcėlė Rusijos Mokymosi Mašina Daugiafunkcį Ikimokyklinio Žaislas Garso Skaitmeninis Baby Kid Švietimo Žaislas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai