Už Xiaomi Mi Sąsiuvinis Oro 12 13 Pro 15.6 Nešiojamas Krepšys Rankovės Prabanga PU Coque Maišelį Xiaomi Oro 12.5 13.3 Laptop Case Cover

Nauja

€13.19

Ypatingas magnetinio uždarymo automatiškai užrakina nešiojamas atveju, lengva naudoti.Elegantiškas ir klasikinis, prabangus kūrinys.Plonas ir lengvas, lengvai pastumkite į savo portfelį ar kuprinės.

Paketą, Įskaitant: 1pc rankovės atveju

Mes accpet mokėjimo metodai teikia www.levandu-kalnelis.lt sąlyginio Deponavimo kaip toliau

1:Visiems iterms bus išsiųsti su 1-3 darbo dienas po receiveing visą savo mokėjimo,prašome užmesti akį į lattest stebėjimą

2:We will ship iterm per China post,E-paketus,ir kt.Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimas iš jūsų,pls leiskite mums žinoti iš anksto, ir mes koreguoti susijusių shippment mokestis.

3:Mes negalime kontroliuoti bet kokį užsakymą ar atidėti mokesčių,ir jūs būsite atsakingi už bet kokius muitus arba vartotojo įkroviklį.

4:siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su traiff nemokamai,skelbiame tai su mažesnės vertės ir rašyti "dovana".Ieškinio pagrindai palikite pranešimą, jeigu jums reikia Inviice.

5:Jeigu jūs negalite stebėti paketą ar neturite gauti paketas ilgą laiką,palikite pranešimą, mums pirmą kartą,mes padėsime jums kelio ir konsultacijos atnaujinti naujienos, kad jūs,pls nereikia atidaryti ginčų.Labai ačiū!

Jei jums patinka mūsų produktus ,prašome pateikti mums 5 žvaigždučių postive atsiliepimų .Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį ir atidarymo ginčą,mes norėtume dirbti kartu su jumis kaip įmanoma greičiau išspręsti bet kokius ginčus.

Žymos: nešiojamojo kompiuterio dėklas, atveju mi sąsiuvinis pro, bamperis rankovės, mi pastaba oro, macbook air 13 dėklas, atveju sąsiuvinis xiaomi, oppai marškinėlius, mi oro 15, padengti mi oro 13.3, krepšys xiaomi mi sąsiuvinis.

Lytis Unisex
Taikytinos Modeliai Už Xiaomi
Drop laivyba Parama
Stilius Forma montavimo rankovės nešiojamas ir ultrabook
2 funkcija Ultra Slim mados nešiojamas krepšiai
spalva Raudona,Tamsiai Mėlyna,Ruda,Rožinė Aukso,Juoda,Aukso
Prekės Pavadinimas Kumuge
Tipas Nešiojamas Rankovėmis
Medžiaga PU
Suderinama Modelis 2 Už Xiaomi Sąsiuvinis Air 13 laptop case cover
Suderinama Modelis 3 Už Xiaomi Sąsiuvinis Pro 15.6 nešiojamas atveju padengti
Modelio Numeris Už "Macbook Air" Pro ""Retina" 11 12 13 15 colių
Dizainas Patrauklus ir madingas
Modelio Tipas Kietas
Suderinama Modelis 1 Už Xiaomi Sąsiuvinis Oro 12 nešiojamas atveju padengti
Pakuotė Taip
Funkcija 1 kompiuterio įdėklas atveju nešiojamas rankovėmis krepšiai cas
Tyle mados/business/atsitiktinis
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Už Xiaomi Mi Sąsiuvinis Oro 12 13 Pro 15.6 Nešiojamas Krepšys Rankovės Prabanga PU Coque Maišelį Xiaomi Oro 12.5 13.3 Laptop Case Cover

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai