RtopR Kolageno Porų Remontas Serumas Drėkinamasis Aliejus Kontrolės Esmė Balinimo Odos Remonto Sausas Anti-Senėjimo, Maitina Odos Priežiūra

Nauja

€4.48

RtopR Glycyrrhiza Veido Porų Repair Serumas Kolageno Veido Raukšlių Balinimo Kremas, Aliejus Kontrolės Drėkinantis Veiksmingai Sumažinti Poras

Pavadinimas: Glycyrrhiza Porų Repair Serumas Net Wt: 0.7 fl.oz/20ml Produkto Savybės: Jame yra įvairių odai maistinių medžiagų, minkštos tekstūros, suteikia pakankamai drėgmės ir mitybos odą, pagerinti grubus porų valstybės, ir padidinti delikatesas, ir ryškumas, oda.Jis taip pat gali kontroliuoti pusiausvyrą vandens ir aliejaus ant odos, ne džiovinant arba neplautas ir suteikia odai daugiau drėgnas.Ilgalaikio naudojimo, efektas bus geresnis.Sudedamosios dalys: AQUA,KARBOMERAS,DINATRIO EDTA, PROPYLENE GLYCOL,HIDROKSIETILCELIULIOZĖ,GLICERINAS,BUTILENO GLIKOLIS,GLYCERYL POLYMETHACRYLATE, BETA-GLIUKANAS, GLYCYRRHIZA GLABRA EKSTRAKTAS, KSANTANO DERVA, AVENA SATIVA) EKSTRAKTAS.Naudojimo Būdas: 1.Po valymo veido ryte ir vakare. 2.Taikyti kai tolygiai visam veidui, masažo, kol įsigeria.Taikoma odos: įvairių odos.Pastaba: Jei pastebėsite odos diskomfortą, prašome nustoti naudoti.

★ Glycyrrhiza Porų Repair Serum

Pridėti daugiau mitybos odos

★ Informaciją Apie Produktą

Šūkis: Glycyrrhiza Porų Repair Serumas Net Wt: 0.7 fl.oz/20ml Savybės: sudėtyje Yra įvairių odos maistingųjų medžiagų, lengvas ir minkštos tekstūros, suteikia pakankamai drėgmės ir maistinių medžiagų į odą, pagerinti poras ir gerinti delicateness ir šviesumo odai.Taikymo sritis: įvairių odos.Tinkamumo laikas: 3 metus Saugojimas: laikykite atokiau nuo šviesos, vengti tiesioginių saulės spindulių.

★ Poveikis yra aiškus iš pirmo žvilgsnio

★ Natūralus augalų ekstraktas, mokslo formulė gavyba

Eiti giliai į odą, pašalinti toksinus ir išvalyti poras 1. GLYCYRRHIZA GLABRA Suteikia daug drėgmės ir maistinių medžiagų į odą, pagerina veido poras ir pagerina odos delicateness ir ryškumas. 2. Glycerin Drėkina ir drėkinantis išlaikyti odos hidratuotas, švelniai ramina raumenis, giliai maitina. 3. AVENA SATIVA Puikus anti - senėjimo poveikis, lengvinant smulkių raukšlių ir pagerinti odos tekstūrą.

★ Odos priežiūros sistema

Pripildyti drėgmės dugno raumenis, ir šaknys įsiskverbia į odą ir sumažinti poras. 1. Raumenų grindų skvarba Pažangi skverbimosi technologija, kuri įsiskverbia, drėkina ingredientų, į raumenis bazę. 2. Raumenų atstatymui Forma remonto kino išlaikyti raumenis, švieži ir drėgna. 3. Raumenų apačioje Šaknys pagerinti poras, oda yra sausa, ir oda yra sudrėkintas iš vidaus į išorę.

★ Prieš ir po naudojimo, poveikis yra reikšmingas

★ Poveikis yra aiškus iš pirmo žvilgsnio

1. Plauti savo veidą su švariu vandeniu. 2. Taikyti produktą, veido. 3. Švelniai masažuokite veidą, kol esmė yra absorbuojamas.

★ Produktų ekranas

Žymos: "mango" rtopr, glycyrrhiza glabra, kolageno serumas, RtopR, kremas "mango", rtopr serumas, cobor hialurono rūgštis, Gardenia aliejus, veido serumas rinkinys, kremas mėginys.

Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Funkcija Drėkinantis, Anti-Senėjimo, Maitina
Prekės Pavadinimas RtopR
Produkto pavadinimas RtopR Glycyrrhiza Porų Repair Serum
Pažymėjimo Numeris 20170354
Elemento Tipas veido serumas
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo GZZZ
Tinka tinka visų tipų odai
prekės tpye veido serumas
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Kokybės Tikrinimas Kvalifikuotas
Modelio Numeris RtopR009
Lytis Moteris
Formulės Skystis
GZZZ YGZWBZ
Neto Svoris 0.7 fl.oz/20 ml
Poveikis Porų Remontas, Balina, Drėkina
Komponentas GLYCYRRHIZA GLABRA ,Glycerin
Dydis Full Size
Galiojimo Data Trejus metus

Parašykite savo atsiliepimą!

RtopR Kolageno Porų Remontas Serumas Drėkinamasis Aliejus Kontrolės Esmė Balinimo Odos Remonto Sausas Anti-Senėjimo, Maitina Odos Priežiūra

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai