Pavasarį, Vasarą, kombinezonai su Antkrūtiniais Kelnės Moterims Derliaus Gėlių Spausdinti Jumpsuits Skylių Nuplauti Džinsinio audinio Moterų darbo drabužiai

Nauja

€26.46

Dydžių Lentelė

Kelių Spalvų

Apie Laivybos

1. www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas ir Kinija Paštu Oro Sklypas (1) jam reikia apie 12 45 dienų kelyje labiausiai šalyje. (2) Rusija, Prašome pasirinkti www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas .Tai bus atvyko fastly.Kaip paprastai , apie 12-38 dienų gali atvykti .Ir pls nereikia atšaukti užsakymą, kai paketu, pristatymas.Pls palikti vardą ir pavardę. (3) Brazilija klientams , per 35-90 dienų gali gautos prekės yra paprastai . 2. DHL ir EMS , www.levandu-kalnelis.lt Premium " Pristatymas (1) Kai kurie šalies DHL paslauga yra gera, kai EMS yra geriau, pls pasirinkti, kas jums patinka, jei DHL, reikia 4-9days pasieks jus. (2) Kai šalis EMS yra gera, tačiau Rusijai klientų, pls pasirenka EMS tik, ne DHL, " FEDEX, TNT ir kt. (3) Rusija , Prašome pasirinkti www.levandu-kalnelis.lt Premium Pristatymas .Tai bus atvyko fastly.Kaip paprastai , apie 15-22 dienomis galite atvyko .

Prekės Ženklo Istorija

ŠOKIAI su SPARNAIS Prekės Originalaus Dizaino Gyvenimo Požiūris .Kai Žmonės Dėvi Drabužius Mes Projektuojame, Kaip Kilnus, Apakinti Drugelis Šokių Minioje.Mes Tik Sutelkti dėmesį Į Originalūs, Prabangūs, Aukštos Kokybės Clothinge jūsų prekės ženklo istoriją, įskaitant kūrimą ir plėtrą, terminus, etapus ir pan.

Žymos: džinsinio jumpsuit moteris, kombinezonai su antkrūtiniais džinsinio audinio, džinsinio audinio apskritai moterys, džinsinio audinio romper, džinsinio audinio playsuit, abstrakti romper, afrikoje jumpsuit moterims, jean jumpsuit moterims, jean bendras, 8021.

Modelio Numeris SX-179
Elemento Tipas Jumpsuits & Rompers
Ilgis Full Length
Modelio Tipas Spausdinti
Apdaila Skylę
Prekės Pavadinimas ŠOKIAI SU SPARNAIS
Tinka Tipas Laisvas
Stilius Atsitiktinis
Tipas Jumpsuits
Medžiaga Medvilnės
Audinio Tipas Broadcloth
Lytis MOTERIS

Parašykite savo atsiliepimą!

Pavasarį, Vasarą, kombinezonai su Antkrūtiniais Kelnės Moterims Derliaus Gėlių Spausdinti Jumpsuits Skylių Nuplauti Džinsinio audinio Moterų darbo drabužiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai