1 Set Black Elektrinio Šildymo Kilimėlis Šiluminis Drabužių, Šildomos Striukę, Mobiliojo Atšilimo Pavara

Nauja

€5.87

Specifikacija:

Nauja

Spalva: Juoda

Galingumas: 8.5 W

Storis: apytiksl. 0,3 mm

Mygtukai dydis: apytiksl. 110*70mm

Kabelio ilgis: apytiksl. 63.5 cm

Temperatūra: 35-50 ℃

Didžiausia įtampa: 5-7.4 V

Maitinimas: 5V 2A

Kambario temperatūros atsparumas: 3-8 Ω

Aukštoje temperatūroje 45-50 ℃, Vidutinė temperatūra 40-45 ℃, Žema temperatūra 35-40 ℃

Ypatybė:

Elektros šildymo pagalvėlės, "PASIDARYK pats" šildomos drabužius.

Nepralaidus vandeniui anti-lyginimo, saugus naudoti.

Smulkūs apdailos ir stabilių rezultatų.

Lengva ir patogu naudoti.

Tiesiogiai įrengti lauko švarkai, liemenės ir kitų drabužių už šildymą.

Ilgas tarnavimo laikas.

Trys Pavarų Jungiklis Instrukcijos:

Pirmas paspauskite po maitinimo boot, aukštos temperatūros produkcija 100% įtampos(5 minutėmis vėliau, į vidurį, temperatūra automatiškai), tada paspauskite antrą temperatūra išėjimo 85% įtampos, paspauskite trys žemos temperatūros išėjimo 70%.Uždaryti keturis kartus.

Įkrovos narėje, pirma ilgai paspauskite mygtuką 3 sekundes, įveskite 30min laikmatis, dabartinės temperatūros indikatorius mirksi.

Pakuotė:

1 set x Elektrinio Šildymo Pagalvėlės

Pastaba:

Nenaudokite buitinių elektros tiesiogiai.Šildymo audinio, galia 9W, ar taip, prašome naudoti įkrovimo lobis 2.1 išvesties sąsają prijungti arba naudoti 7.4 V baterija, temperatūra yra apie 42-50 laipsnių, prašome patikrinti temperatūrą viduje šalikas ar šiltos poveikį aplinkai.

Neleisk sau, kūdikių, arba žmonėms, kurie nėra pakankamai jautrus karščiui.

Nenaudokite drėgnose sąlygose, išdžiovinkite prieš naudojimą.

Griežtai draudžiama naudoti, kai nėra nė vieno kambario.

Prašome leisti 1-5cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Taip pat galite sekti nuorodą, norėdami pamatyti daugiau informacijos apie tai, kaip naudoti pirkinių krepšelis.

Mokėjimo

1.www.levandu-kalnelis.lt priimti šiuos mokėjimo būdus: visa, mastercard, QIWI, "western union" ir t / t " (banko perdavimas) 2.Pirkėjas apsaugoti: www.levandu-kalnelis.lt tik išleisti mokėjimo mums patvirtinę deliever jūsų užsakymą.Pristatymas 1. Nemokamas pristatymas Tik siųsti Kinija Paštu, Oro Paštu, Australija, Kanada, Jungtinė Karalystė, Jungtinės amerikos valstijos bus paprastai trunka nuo 15 iki 30 dienų atvykti, likusios pasaulio šalių, paprastai yra apie 20 iki 50 dienų atvykti.Galimybė siauras atsitiktinis ne mūsų kontrolės, kai kurie sklypai gali būti atidėtas, atsižvelgiant daugiau nei 30 ar 50 dienų atvykti. 2. Jei jums reikia prekių skubiai, prašome pasirinkti laivybos būdas, EMS, DHL ar Fedex ir mokėti papildomai, laivybos mokestis (5-10 dienų atvykti jums).Paslaugos 1.Jei yra kokių nors problemų, produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes galime derėtis dėl ji.Mes stengiamės ją išspręsti pasitenkinimą.Jei jūs tikrai nenoriu, nenoriu, prašome juos siųsti atgal į mus per 7 dienas, ir Jums turėtų būti grąžinti laivybos kaina.Po to, kai mes gavome grąžinti prekes, mes suteikiame savo visa grąžinamoji išmoka. 2.jūs galite susisiekti su mumis bu trademanger kaip pirkti pranešimą arba rašykite mums, wewill atsakymą jums per 24 valandas, ir per 36 valandas savaitgalis.mūsų darbo laikas: ESU 8: 00 ~ PM 22:00 (Pekino laiku) Atsiliepimus 1. Jums reikia ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei esate saticfied su iš daiktų ir paslaugų.

Žymos: top striukė veidrodėliai, neuropatija palengvėjimą, šildymo pagalvėlės lovos, kulka liemenė, šiltas pavarų nuostabus, striukė šilčiau, ergonomiškas šildomos kojoms, šilumos kilimėlis, eglės šildymo drabužiai, elektros atšilimo pagalvėlės.

Šilumos Išsaugojimas Trukmė 6 Valandų & Pagal
Galia 50W & Pagal
Medžiaga ne-audiniai

Parašykite savo atsiliepimą!

1 Set Black Elektrinio Šildymo Kilimėlis Šiluminis Drabužių, Šildomos Striukę, Mobiliojo Atšilimo Pavara

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai