Automobilių Laikrodis Auto Vidaus Klijuoti Ant Skaitmeninio Žiūrėti Saulės energija Varomas įmontuotą Bateriją, Automobilių Apdailos Elektronikos Priedai

Nauja

€9.97

Kulka Taškų:

1、Saulės energija Varomas Dizainas: automobilių laikrodžio funkcijos įkraunama baterija, kurios energijos šaltinis yra saulės energija varomas režimas, ir jis pasižymi aukštos kokybės saulės skydelis + aukštai temperatūrai atsparus ličio baterijos energijos tiekimą, kuris gali būti įterptas ir stacionarių be laidų.

2、Praktinis Naudojimas: automobilių laikrodžio funkcijų, vibracijos daviklis, skirtas automatiškai įjungti ir išjungti, ir laikrodis automatiškai aptinka vibracijos valstybės automobilio, ir jis automatiškai įsijungia.

3、Atsparus Karščiui Shell: shell automobilių laikrodis yra pagamintas iš aukštai temperatūrai atsparios medžiagos, kuri daro laikrodis tinka vidaus aplinka automobilio, nesirūpindami apie vasaros poveikio.

4、Šviesumo Reguliavimas: automobilis laikrodžio funkcijų, aukštos temperatūros LED skaitmeninis vamzdžio ekranas, dieną ir naktį, yra aiškiai matomas, su automatinis šviesumo reguliavimas, minkštas naktį, ryškios saulės.

5、Spalvinimas Gaubto Dizainas: dizaino stogelis gali veiksmingai sumažinti trukdžių stiprios šviesos dienos metu, naktį, automobilis, laikrodis, gali užkirsti kelią LED šviesos yra projektuojamas ant priekinio stiklo, kuris neturi įtakos vairavimui.

Savybės:

Saulės įkrovimo maitinimo, nemokamai pajungimo, lengvas montavimas!

Apšviestas šriftas ekrane aiškiai matoma per dieną ir naktį.Platus matymo kampas, ne nyksta tam tikru kampu, pavyzdžiui, LCD ekranas. 3-lygio ryškumą, automatinio reguliavimo funkcija, automatiškai perjungia pagal intensyvumą, išorės šviesa, aiškiai matomas pagal stipri šviesa, ir minkšta šviesa tamsoje.

Built-in 500 mAh didelės talpos ličio baterija, aukštos temperatūros varža atitinka aukštos temperatūros aplinkoje iš automobilio center " konsolės.Didesnės talpos baterija padidina baterijos veikimo laikas, kai nėra saulės.

Bendros šeimos automobilis naudoti, automobilis dažnai stovi lauke ir dažnai keliauja per dieną.Saulės energija yra iš esmės savarankiški ir, kad nereikia papildomo įkrovimo.

Su baterija stebėjimo funkcija, kai baterija baigia išsikrauti, a "-Lo-" low battery priminimas bus rodomas, kai kas minutę, kol ji yra priversta uždaryti išvengti griovius baterijos galios ir įtakos baterijos gyvavimo laiką.Po jo išjungimo, už parą atskleidė jį į saulę ar naudoti "micro-USB" kabelį prie imti ji, dar kartą paspauskite mygtuką, norėdami pradėti jį.

Kai lietingą dienų, o kiti-strike, saulės energiją, papildyti nepakanka, galite naudoti "micro USB" Android " mobiliųjų telefonų kroviklį į elektros laikrodis.

Specifikacijas(apie):

Korpuso medžiaga: automobilių klasės aukštai temperatūrai atsparios ABS medžiagos

Dydis: didžiausios dalies ilgis, plotis ir aukštis (10.6 cm * 7,3 cm * 2.3 cm/4.17*2.87*0.91 in)

Pastabos temperatūros matavimas:

Temperatūros zondas yra už parą, ir temperatūra-tai temperatūra priimančiosios darbo aplinką.

(Temperatūra konsolė paprastai bus daug didesnė nei vidutinė temperatūra automobilyje)

Pakavimo Sąrašas:

Auto Skaitmeninis Laikrodis, * 1

Instrukcija * 1

Žymos: automobilių laikrodis, rover baterija bankas, montero prietaisų skydelis laikrodis, automobilių laikrodis, automobilio saulės žiūrėti, saulės energija varomas laikrodžiai atsiliepimai, baterijos saulės žiūrėti, skymei žiūrėti, sieninis laikrodis, automobilių prietaisų skydelis laikrodis.

Funkcija 6 Ekrano 24 Valandos
Funkcija 5 automobilio elektroninis laikrodis
Surinkite Ekranas Skaitmeninis
Funkcija 1 Automobilių Skaitmeninis Laikrodis
Ekrano Informacija Laikas
2 funkcija Automobilių Laikrodis, su Apšvietimu
Krova Prietaisų skydelio
Byloje Formos ROUND
Dydis 10.6cm * 7.3cm * 2.3cm/4.17*2.87*0.91in
3 funkcija Saulės Šviesos Laikrodis
4 funkcija 24 Valandų Elektroninis Laikrodis
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Automobilių Laikrodis Auto Vidaus Klijuoti Ant Skaitmeninio Žiūrėti Saulės energija Varomas įmontuotą Bateriją, Automobilių Apdailos Elektronikos Priedai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai