Šiaurės Prabanga Povas Papuošalai rankų darbas Patalpose Senovinių Amatų, Mados Figūrėlės Statulos Hogar Namų Skulptūros BY50BJ

Nauja

€48.01

Menas iš prigimties, todėl grynas grožis.Viešbučių, vakarų restoranas, baras, stalas, kavos staliukas įdėti Europos stiliaus sode akmens plokštelės, pridėti stiprus meninis spalvų į jūsų gyvenimą. 1. Kai naudojate, elgtis atsargiai, kad nebūtų pažeisti savo rankas.

2.& nbsp; galima plauti tiesiogiai su plovikliu švariu vandeniu arba drėgna šluoste.Nenaudokite vielos kamuoliukus arba indaplovių valyti.

3. Šis produktas negali būti šildomas mikrobangų krosnelėje ar orkaitėje, nes ji bus crack, iškart, kai ji yra tiesiogiai veikiama šalto oro, po aukštos temperatūros šilumos.Prašome pabandyti.

4.& nbsp; norint prailginti tarnavimo produkto, prieš oficialų naudoti, nuplaukite produktas, nuplaukite jį ir įdėti jį į pavėsį, kad išdžiūtų.Kai nenorite naudoti produktą ilgą laiką, laikykite jį tinkamai.

Maistas gali tiesiogiai liestis su skalūnų, tačiau tai nėra rekomenduojama liestis su riebaus maisto, ir naftos dėmių gali patekti į skalūnus, sukelia naftos dėmių, kurių negalima išvalyti. Derinys, aplinkos apsaugos ir meno derinys, pobūdį ir sveikatos

Žymos: šiaurės statula, didelis povas statulėlės, seastar, sculptur, violetinė povas ornamentu, povas sode, lapų statula, dekoro skulptūra, dekoro prabanga, vazonas vadovas.

Prekės Pavadinimas SAFEBET
Medžiagos. Sunku bauda porceliano
Populiarus Elementai Teismas vėjo
Dydis 12 cm
vadovas Nesvarbu.
Disko tipas Butas
kilmės vieta Kinijos Žemyninės
Kilmės KN(Kilmės)
Temos meilė
Bruto svorio. 1.5-2,5 kg
Yra Protingas Prietaisas No
Stilius Retro ir Nostalgiškų/Senus Baldus
Šaltinis meistras žemėlapyje Savarankiškai padarė nuotraukas
arbata, stalo reikmenys technologija Stiklo glazūra
Formos Stačiakampis
Stilius. Europos stilius
Modelio. Aukso borde
NUMERIS. 5
Medžiaga Betono/Cemento
Taikoma objektai Suaugusiųjų

Parašykite savo atsiliepimą!

Šiaurės Prabanga Povas Papuošalai rankų darbas Patalpose Senovinių Amatų, Mados Figūrėlės Statulos Hogar Namų Skulptūros BY50BJ

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai