Yomandamor vyriški 5 Poros Bambuko Platus Ištemptas į Viršų Įgulos Suknelė, Kojinės

Nauja

€13.62

SUBTILUS GYVENIMAS PRASIDEDA NUO KOJŲ.

70% bambuko + 30% elastano medžiagos geriausių tinka ir komfortą; Tai kojinės būna įgulos ilgio.Kojinių dydis 10-13 (Tinka vyriškų batų dydžiai 6-12) Sustiprintas kulnas ir kojų.Bambuko pluošto, yra labai minkštos, galite išlaikyti jūsų kojų, švieži ir sausi Šių Klasikinė suknelė, kojinės idealiai tinka darbe ar laisvalaikio drabužiai.Vidurio storis, bet patvaresni nei dauguma suknelė, kojinės ir jie taip pat yra minkštesnė ir daug patogiau.Jūsų kojos mylės juos Plačiai driekėsi viršų nebus lengvai padaryti ženklai ant jūsų kojos.Kojinės bus ne kristi žemyn.Jie išliks saugi metu, bet treniruotės skalbimo mašinai.Pakuotėje yra 5 poros kojinių.Esame mūsų gaminiai 100% ir bus iš karto pakeisti visus produktus, nustatyta, kad būti su defektais.Tiesiog susisiekti su mumis el. paštu jokių skundų/komentarai.

Mano mielas drauge,

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje,

Dalintis produktą, kurį gavo dėl socialinių TINKLŲ ( tokių kaip VK, Pinterest,Facebook, Twitter ir t.t. ) ir siųskite mums nuotraukas galite gauti $1 nuolaida or5% nuolaida į kitą, kad

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Norint siųsti elementus iš karto, prašome leiskite mums žinoti, jūsų duomenys pristatymo adresas

Rusijos Post pranešimas, kad reikia naudoti Klientams Gavėjams Pilnas Pavadinimas

1. Gavėjo Vardas Ir Pavardė:

2. Kontaktinis telefono Nr.:

3. Pristatymas adresas:

4. Post code/ zip kodas:

Kai jūs įdėti tvarka.

Tokiu būdu, mes galime siųsti elementus iš per 7business dienų, kaip įmanoma, ir jūs galite gauti juos saugiai per trumpiausią laiką.

APIE LAIVYBOS

Paprastai, mes išsiųsti savo sklypų, kuriuos www.levandu-kalnelis.lt oficialus pristatymas metodas "ePacket/Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/ www.levandu-kalnelis.lt Standard Shipping", Kuri yra labiausiai patikimas pristatymas metodas, kuris visame pasaulyje pristatymas.

Paprastai, mes pareiškiame, mažesnės kainos, sąskaitos faktūros/sąskaitos išvengti muitinės mokesčių už jus, laivybos būdas, išvardytų aukščiau, paprastai ir tax-free.Jei yra muitinės mokesčių, jūs turite mokėti už jį.Mes negalime turėti jokių muitų mokesčių.Jei turite ypatingų pageidavimų, prašome palikti pranešimą už mus.

APIE MOKĖJIMĄ

Po to, kai jūs mokate už užsakymą, www.levandu-kalnelis.lt bus gauti jūsų mokėjimą per 24 valandas (Paprastai), mes apdoroti jūsų užsakymą kartą www.levandu-kalnelis.lt gavome jūsų mokėjimą.

APIE GAVIMO

1. Prašome apdrausti GAVĖJAS PAVADINIMAS, ADRESAS ir TELEFONO NUMERIS yra visi teisingi, Mes negalime priimti grąžinti pinigus ar ginčų dėl blogo informacijos gavimo.Rusijos klientams palikite Vardą ir pavardę.

2. Pasirašyti Po Registracijos.

Prašome atidaryti sklypą po vyro buvimas, jei sklypas yra pažeistas, ar ne, prekę galite užsisakyti, prašome fotografuoti iš karto, įskaitant visus adresas etiketės, pakuotės ir daiktų, kuriuos gavote.NE mesti paketą iš karto!Tai yra labai svarbu!

APIE ATSILIEPIMĄ

Prašome palikite mums 5 žvaigždės

Daiktas kaip descried:5 star"

Komunikacijos:5 star"

Siuntimo greitis:5 star"

Mes padarysime viską, kad tarnauti savo klientams, prašome palikti mums 5 Žvaigždučių reitingą, gavę sklypą, ačiū už jūsų paramą !

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padėsime jums ją išspręsti.Linkiu laimingas pirkinių !

Žymos: vyras kojinių, yomandamor kojinės moteris, keleivių salono įgulos, lt kojinės iš bambuko, įgulos keychain, vyrų megztinis, kojinės vyrams dri, bambuko vyras, medvilnės kojinių, bodysuits su varčias jumpsuits playsuits.

Kojinių Tipas suknelė
Kilmės KN(Kilmės)
aukštas Įgula
Medžiaga Poliesteris
Storis STANDARTAS
Elemento Tipas kojinių
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Numeris BD-S-152
Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas Yomandamor
Lytis VYRAI

Parašykite savo atsiliepimą!

Yomandamor vyriški 5 Poros Bambuko Platus Ištemptas į Viršų Įgulos Suknelė, Kojinės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai