Retro Odos Apversti Stovėti Piniginės Padengti Atveju su Kortelės Lizdas Atveju Padengti Huawei MediaPad M5 10 10.8 colių CMR-AL09 CMR-W09 Atvejais

Nauja

€9.65

Specifikacijos: -Aukštos Quanlity Pu Odos, patogus nešioti ir naudoti. Apsaugos jūsų planšetinį kompiuterį nuo išorės dulkių ir įbrėžimų. - Compatiable už "Huawei" M5 10.8 colių puikiai. - Atskirti geros kokybės ir gražus išvaizdą. - Daugiafunkcį Tablet atveju, anti-Slydimo dizainas.Medžiaga: Aukštos Kokybės Pu Odos

Produkto Informacija:

Logistika: 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4 Elementai, bus laivas, EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, ta šalis trunka tik 3-7days darbo dienų.Oro Paštas reikia apie 10-25days atvykti į daugumą šalių, bet ir Brazilijos, Rusijos, Turkijos, kažkada bus atidėti mre, nes vietos post office ir pagal užsakymą. (išskyrus atostogas)

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siunta per 30 das nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Vežimą:

1 Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinimo.Jeigu yra išimčių, mes jus įdėjo palikti pranešimą.

2 Kai gaunate prekes, patikrinkite, ar pakuotė yra pažeista ir prekės yra GERAI.Jei ten yra sugadintas sukelia siunta, prašome imtis foto ir paprašykite, kad kurjeris pasirašyti.Mes padėsime prašyti kompensacijos už jus.

3 Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Atsiliepimai:

Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl www.levandu-kalnelis.lt.Visi mūsų daiktai atkeliauja iš Kinijos su aukštos kokybės.Jei turite kokių nors problemų gauti po produktus, prašome susisiekti su mumis iš karto.

Atsiliepimai mums yra labai svarbi, prašome neskubėti palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Mes garantuos, kad padaryti tą patį už jus.Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai geri bendravimo.

Žymos: hyawei mediapad m5, atveju, huawei mediapad m5 lite " planšetinį kompiuterį, kortelės kredito turėtojas, cmr w09, padengti mediapad t5, telefonas kelionės, atveju, huawei mediapad m5 tablet, audinio kratinys, šifravimo aparatūrą piniginės, atveju, huawei mediapad 10 t3.

Tipas Apsaugos Shell/Oda
Plotis 12.5cm
Pakuotė Taip
Medžiaga PU
Funkcija Auto Miego Pabusti Smart Case
Byla Magnetinio Apversti Stovėti Atveju
Modelio Suderinamumas Už "Huawei" M5 10.8 Colių
Prekės Pavadinimas Umiaurora
Stilius Verslas
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 10.8 colių
Ilgis 17.5cm
Modelio Numeris Už "Huawei" M5 10.8 Colių
Suderinamos Prekės Už "Huawei"
Modelio Tipas Kratinys

Parašykite savo atsiliepimą!

Retro Odos Apversti Stovėti Piniginės Padengti Atveju su Kortelės Lizdas Atveju Padengti Huawei MediaPad M5 10 10.8 colių CMR-AL09 CMR-W09 Atvejais

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai