Tinka nuo -30℃ Šaltas Oras Žiemą Moterų Purus Žąsų Pūkų Paltai Moterų Negabaritinių Storesnis, Šiltas Žemyn Striukė su Gobtuvu Žemyn Parkas F2420

Nauja

€95.45

Pastabos

Prašome atkreipti dėmesį tai yra naujausias stiliaus , 90% baltos spalvos žąsų žemyn užpildyti , tai yra daugiau, šilta, nei antis žemyn užpildyti, paltai .Šis stilius yra originalaus dizaino stiliaus , mes prodcuting ji .mes galime išsiųsti jums netrukus 1.Ten gal 1-3cm klaidų, tai yra normalu, pheomenon.prašome suprasti. 2.Visi dydis žengė realius elementus.Prašome patikrinti dydžio diagramos rimtai prieš pateikdami užsakymą. 3.Visi dydis uint yra centimetras(cm), prašome comfirm prieš pateikdami užsakymą. 4.Spalva skirtumas problema :bus tik šiek tiek spalvų skirtumas dėl skirtingų monitorių ir šviesos,prašome suprasti, tai, labai jums ačiū.prašome susisiekti su mumis, jei kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis . 5.Jei nesate tikri dėl dydžio ,prašom pasakyti, jūsų ūgis, svoris ir krūtinė , kurie gali padėti jums padaryti geras pasirinkimas dėl dydžio ,aš suteikti jums geriausia patarimų.

Dydžių Lentelė

Dydžių lentelė : 1 colis = 2,54 cm S: Krūtinė 112 cm, Pečių 44 cm , Rankovės 63 cm,Ilgis 101cm M: Krūtinė 116 cm, Peties 45 cm , Rankovės 64 cm,Ilgis 102 cm L: Krūtinė 120 cm, Peties 46 cm , Rankovės 65 cm,Length103cm pastabos : tai yra normalus stilius , dydis, ilgiau stiliaus, yra 20cm ilgesnis nei tokio dydžio.jis matuojamas ranka , gal turi 2-3 cm klaidų , jei turite kokių nors problemų su dydžio , prašome susisiekti su mumis greitai geriausi linkėjimai.

Savybės Ir Specifikacijos

90% Nekilnojamojo baltųjų žąsų žemyn užpildyti .žąsų žemyn užpildyti, yra daugiau šilta, nei antis žemyn užpildyti dangomis, labai purus storesnis, šiltas, paltai , gobtuvu dizainas.mados ir labai geros kokybės , gali tilpti nuo -30℃ šaltas oras .jei jums patinka tai, prašome padaryti, kad tik tada mes galime išsiųsti jums kuo greičiau .geriausi linkėjimai

Realios nuotraukos

labai purus žąsų pūkų paltai šiltas ir mados labai storesnis, šiltas .

Skalbimo Instrukcijos

Išsamus skalbimo instrukcijos.Pavyzdžiui, plovimas su temperatūra-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio, pakabinti sausas, ne geležies, ne sausas valymas, ir kt.

Vežimas

Mes atsiųsime jums greičiau ir patikrinti jį pirmą kartą, prieš siųsti jį .mes taip pat daryti dropshipping ir padaryti didmeninė, jei vartojate 8 daugiau vienetų vienu metu , mes išsiųsime juos greitai siuntos, DHL, UPS, Fedex EMS geriausi linkėjimai.

Žymos: alfa striukė, houndstooth striukė moterims, kanada žąsų, kohls moteriški paltai, paauglių spreiders, žiemos moteris, antistatikas kailis, striukė parko moteris, stoties orai, adapteris, kanada.

Sezonas Žiemos
Įdaru Baltųjų žąsų žemyn
Lytis MOTERIS
Amžius Amžius 18-35 Metų
Apdaila Kišenės
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris f2420
Svoris 1.3kg
Prekės Pavadinimas eva laisvės
Žemyn Turinio 90%
Tipas Platus waisted
Storis Storas (Žiemos)
Uždaryti Tipas Viena Breasted
Nuimamas Dalis Apykaklės Nuimamas
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Audinio Tipas Atminties Audinys
Kilmės KN(Kilmės)
Žemyn Svoris >300g
Su gobtuvu Taip
Stilius Biuro Panele
Drabužių Ilgis ilgai

Parašykite savo atsiliepimą!

Tinka nuo -30℃ Šaltas Oras Žiemą Moterų Purus Žąsų Pūkų Paltai Moterų Negabaritinių Storesnis, Šiltas Žemyn Striukė su Gobtuvu Žemyn Parkas F2420

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai