WiFi Garažo Durų Atidarytuvas Smart Gate Durų Controllor Suderinama Su Alexa, Google Namų Protingo Gyvenimo "Android" APP eWelink

Nauja

€8.54

Šis produktas yra WiFi smart switch palaiko nuotoliniu būdu valdyti savo garažo durų atidarytuvas ir stebėti, durų būseną bet kuriuo metu ir bet kur pasaulyje per PROGRAMĖLĘ savo mobiliesiems įrenginiams(Android/ iOS ).Jame yra balso kontrolė "Amazon" Alexa " ir "Google" Namuose IFTTT, prietaisas pasidalijimo, taip pat galite nustatyti laikmačius įjungti/išjungti savo garažo duris, kurios daro jūsų namuose, protingesni.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

PROGRAMA: Už eWelink APP

Maitinimas: DC 5V

Įėjimo Srovė: 500mA

Keliamoji Galia: 1000W

Budėjimo Būsenos Galios Suvartojimas: 2,5 W

Bevielio ryšio Standartas: IEEE802.11b/g/n 2.4 G

Belaidžio Tipas: Tik 2,4 GHz, o ne remti 5G

Mobilus Telefonas: Android & IOS

Valdymas Balsu: Parama

Įrengimas: su Lipnia Juosta

Jutiklio Laido Ilgis: 5M

Veiksmai: 3-15mm

Medžiaga: PC+V0

Darbo Temperatūra: -15℃ ~ 80℃

Prekės Dydis: Apytiksl. 44.13 * 23.14 * 59.54 mm/1.737*0.911*2.34 in (L*W*H)

Savybės:

1. Nuotolinis įjungimas/išjungimas: Ji gali būti valdoma nuotoliniu būdu mobiliuoju telefonu bet kuriuo metu ir bet kur, tik įjungus GPRS signalo.Tekinimo jūsų esamų WiFi tinklą ir garažo durų atidarytuvas į vieną integruotą " smart prietaise, tada jūs galite atidaryti ir uždaryti savo garažo duris paprasta paspaudę ant savo išmanųjį telefoną.

2. Laiko Grafikus: galite nustatyti, kad tvarkaraščių ir laikmačiai atidaryti ir uždaryti savo garažo duris.Tvarkyti savo garažas lengvai.

3. Balso Kontrolė: Ji gali pasiekti balso kontrolė "Amazon", Alexa, Google Namų/Lizdą IFTTT, labai patogu.

4. Prietaisas Bendrinimo: Jūs galite pasidalinti ja su šeima ir draugais ar lankytojai, ŽINOMA, galite atsiimti teises bet kuriuo metu.

5. Istorijos Įrašas: galite patikrinti garažo durų atidarymo ar uždarymo įeis į istoriją dėl savo PROGRAMĄ, siekiant užtikrinti saugumą savo garažas.

6. Valstybės Atsiliepimai: operacija gali būti atsiliepimus dviem kryptimis, kad yra valstybė, kurioje prietaiso įjungimas ir išjungimas gali būti rodomi APP realiu laiku.

Lengvas Montavimas:

1. Galia iki prietaisas su DC 5V adapterio ir micro USB kabelio.

2. Prijunkite Raudonas ir Juodas laidai prie savo garažo durų atidarytuvas: Įdėti kiekvieno pabaigos iki pat terminalai, nes sienos mygtuką laidai yra nutraukta.

3. Prisijungti jutiklis ir įdiegti nuolat ant garažo duris su varžtais/lipdukai/laikiklis ir t.t.

4. Kontrolės prietaisas dėl savo sumanaus telefono.

Pakuotė:

1 x WiFi Smart Garažo Durų Jungiklis

1 x 2.5 2P Vielos

1 x Micro-USB Kabelis

4 x Lipnia Juosta

Dėmesio: Daviklis su Kabeliu nėra įtrauktos!!!

Pastaba: Žemiau yra kontrolinis sąrašas prieš naudodamiesi prietaisu!

1. Jūsų išmaniųjų telefonų ar tablet turėtų būti prijungtas 2.4 G WiFi interneto.

2. Prietaisas palaiko tik 2.4 G, Wi-Fi.Jei naudojate 5G maršrutizatorius (pateikiami du WiFi signalus: 5G ir 2,4 G), prašome pasirinkti 2.4 G Wi-fi", kad galėtumėte prijungti savo išmanųjį telefoną

3. Atsisiųsti ir pradėti eWeLink Programėlę iš App Atsisiųsti Parduotuvėje.Sukurti paskyrą arba prisijunkite su savo eWelink sąskaitą.

4. Per porą procesą, įsitikinkite, kad jūsų " iOS " ar "Android" įrenginį ir GD-DC5 yra intervale nuo jūsų Wi-fi maršrutizatorius.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: garažo vartai tuya, chistmas garažo vartai, kontaktai wifi, smart durų atidarytuvas wic, vartų belaidė klaviatūra, 12 ft garažo durų atidarytuvas, gsm relė, pažangi garažo durų atidarytuvas, vartų wifi, vartų gsm.

Modelio Numeris 1
Prekės Pavadinimas Safurance
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

WiFi Garažo Durų Atidarytuvas Smart Gate Durų Controllor Suderinama Su Alexa, Google Namų Protingo Gyvenimo "Android" APP eWelink

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai