Pet Pliušinis Žaislas Šuo Žaislą Raminamasis Žaislas Kompanionas Miego Kačių Ir Šunų Žaislas Pliušinis Žaislas Mokymo Pagalbiniai Žaislas Širdies Lėlės

Nauja

€7.07

$USD 13.19

$USD 19.59

$USD 17.49

$USD 14.69

$13.99 USD

$USD 11.19

$USD 9.93

$USD 9.59 Pet Pliušinis Žaislas Šuo Žaislą Širdies Raminamasis Žaislas Kartu Miegoti, Kačių Žaislas

Kulka Taškų:

1、Širdies Pet Žaislas: Mūsų pliušinis žaislas turi įmontuotą širdies prietaisas, imituojantis realų širdies plakimas, padėti gyvūnėliams, perėjimas į naujus namus, mažinant slėgį, kurį sukelia fejerverkai ir perkūnija.

2、tikras Jausmas: Augintiniai naudoti šilumą minkštas kūno ir plakančios širdies plakimas "tikras Jausmas" atstatyti intymumo, sumažinti augintiniai įtampą, nerimą ir blogą elgesį.

3、2*AAA baterijos Naudojimas: Reikia 2*AAA baterijos, kurios nėra įtrauktos.Širdies prietaisas gali būti naudojamas nuolat apie 300h, kartu augintiniai ilgai miegoti.

4、Minkštas ir Patogus Medžiaga: Pagaminta iš minkštas ir patogus audinys, katės ir šunys gali prisiglausti šalia pailsėti, tiesiog, kaip ji jaučiasi su mama.

5、Nuimamas Valymas: Tiesiog išimkite širdies prietaiso ir audiniai padengti gali būti valomi.

Savybės:

1. Širdies Pet Žaislas: Mūsų pliušinis žaislas turi įmontuotą širdies prietaisas, imituojantis realų širdies plakimas, padėti gyvūnėliams, perėjimas į naujus namus, mažinant slėgį, kurį sukelia fejerverkai ir perkūnija.

2. Tikras Jausmas: Augintiniai naudoti šilumą minkštas kūno ir plakančios širdies plakimas "tikras Jausmas" atstatyti intymumo, sumažinti augintiniai įtampą, nerimą ir blogą elgesį.

3. 2*AAA baterijos Naudojimas: Reikia 2*AAA baterijos, kurios nėra įtrauktos.Širdies prietaisas gali būti naudojamas nuolat apie 300h, kartu augintiniai ilgai miegoti.

4. Minkštas ir Patogus Medžiaga: Pagaminta iš minkštas ir patogus audinys, katės ir šunys gali prisiglausti šalia pailsėti, tiesiog, kaip ji jaučiasi su mama.

5. Nuimamas Valymas: Tiesiog išimkite širdies prietaiso ir audiniai padengti gali būti valomi.

Techniniai duomenys:

Stilius: šuo, ėriena, hippo

Dydis: apie 20*35*18cm/7.87*13.78*7.09 į

Medžiaga: aukštos kokybės pliušas, PP medvilnės ir built-in širdies plakimo mašina

Pareigos: nuraminti, kompanionas, atleisti pet streso, nerimo ir pan.

Tinka augintiniai: naminiai gyvūnai, tokie kaip katės ir šunys

Baterijos: 2 x AAA (nepridedami)

Pakavimo Sąrašas:

1*Prisiglausti Pliušinis Žaislas

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: katė kaklo pagalvė, elektros katė ratas, kačių žaislas, katė žaislas, šuns žaislas piskliwy, Katė, katės žaidimas, pet pliušinis žaislas, pet, pet pliušas.

Tipas 1 Kartu miega katė žaislas
Žaislai Tipas Kita
Yra Protingas Prietaisas No
Tipas Pet pliušiniai žaislai
Stilius
Medžiaga Vilna
Dydis
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Pet Pliušinis Žaislas Šuo Žaislą Raminamasis Žaislas Kompanionas Miego Kačių Ir Šunų Žaislas Pliušinis Žaislas Mokymo Pagalbiniai Žaislas Širdies Lėlės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai