Motociklų Vėjo Kreiptuvas Rūkyti prekinis, galinis Stiklo BMW r 1200 gs " honda vfr 800 Yamaha kawasaki versys 650 Triumfas Benelli

Nauja

€18.44

Privalumai naudojant priekinio stiklo

Daugybė vairuotojai žino, yra daug priežasčių, kodėl naudojant stiklas leidžia mėgautis daugiau patogiai ir atsipalaidavęs keliauti net greičiau tęsiasi!

Kaip greitai, kaip galite pridėti šis prekinis, galinis stiklo į jūsų motociklo, jūsų šansai lietaus, dulkių, vėjo, vabzdžių, jau nekalbant apie objektus, pavyzdžiui, mažų akmenų...

Visos šios priemonės gali blokuoti savo viziją ir sužlugdyti gauti jūsų veidą arba šalmas, kol esate kelyje akimirkos pranešimas.

Šiame ekrane, padeda užtikrinti kliūtis tai padaryti taip, kad jums gali būti saugesnis, taip užtikrinant, jūs galite pamatyti aiškiau svarbiais momentais.

Į windscreenis patogus, taip pat.

Jei jūs einate off-road ar norite jaustis visiškai maitinimo elementų, jūs galite pašalinti jį ne kartą naudojant sulankstymo mechanizmas.

Sukrauna ji kažkur toli patogiau, pavyzdžiui, kuprinė ar saugojimo krepšys su jokio vargo.

Tai yra daug patogiau valyti, nuimamas priekinio, galinio stiklo, nei ji turėti, tvarkyti ir valyti savo brangu ir dažnai būna sunkūs šalmai ir antveidžiai su dulkės ir dalelės pakimba ir lydyto sunku plauti srityse.

Įdiegti jūsų priekinio Stiklo

Paprastai jis trunka apie 1-2min diegti ir jokių įrankių montavimui nereikalingi, viską galima sumontuoti per kelias sekundes, ir jūs galite pakelti ir nuleisti aukščio į tai, kas jums geriausiai tinka, net nereikia pašalinti priekinio stiklo, tai leis lengvai rasti optimaliausią aukštį pagal savo poreikius.

Šie ekranai tinka daugumai motociklų.

Prašome patikrinti, matavimai prieš perkant.

Žymos: triump tiger 800, naftos bmw 1200 gs, bmw gs 1250 nuotykių rankena, benelli trk 502x, Vfr 750, s1000xr, padengti mtb, šalys, 1200 gs, 1200 bmw gs, vfr800.

Motociklams Padaryti Universalus
Elemento Aukštis 13.5cm
Modelio Pavadinimas 636-888
Elemento Tipas Priekinių/Vėjo Deflektoriai
Prekės Pavadinimas DuDuDanQi
Elemento Ilgio 300cm
Elemento Plotis 0.4cm
Prekės Svoris 0.4kg
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas CNC ir stiklo

Parašykite savo atsiliepimą!

Motociklų Vėjo Kreiptuvas Rūkyti prekinis, galinis Stiklo BMW r 1200 gs " honda vfr 800 Yamaha kawasaki versys 650 Triumfas Benelli

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai