Reguliuojamas Greitis Stirlingo Variklio Modelis Mokslų Eksperimentas Variklio Žaislas su Horizontaliai Smagratis Fizikos Garo Galia Žaislų Dizainas

Nauja

€62.55

Reguliuojamas Greitis Stirlingo Variklio Modelis Mokslų Eksperimentas Variklio Žaislas su Horizontaliai Smagratis

Savybės:

.Naujoviškas Dizainas: dizainas tai Stirlingo variklio modelis yra naujas ir unikalus, paprastas ir rafinuotas forma, ir sudėtingas mediniais, kuri rodo, daugiau high-end skonį.Viršuje rankenėlę, galima koreguoti dydį oro laidumas kontroliuoti greitį, Stirlingo variklis, kuris yra lengvai stebėti dinamiką, stūmoklio ir atnešti daugiau gerai atrodo.

.Aukštos Kokybės: pagrindinės dalys yra pagamintos iš aliuminio lydinių ir žalvario, kuris yra tvirtas ir patvarus.Šildymo cilindras, pagamintas iš kvarco stiklo su mažo plėtimosi koeficiento ir aukštos temperatūros varža; bauda kūrinys, puikiai detales, ir derinys tekstūros ir grožio.

.Kuras: 95% alkoholio (turite būti pasirengę patys), atkreipkite dėmesį ne įpilkite vandens, žibalas, dyzelinas, lengvesni alyvos, skysčiai ir pan.

.Paleidimo Būdas: Vieta Stirlingo variklio modelis ant horizontalaus stalo, pridėti du trečdaliai 95% alkoholio, alkoholis, lempos, uždegti ir šilumos, 30 sekundžių, tada pasukite smagratį, ir variklis gali veikti.

.Darbo Principas: Stirlingo variklio rezultatų galia per ciklą, aušinimo, suspaudimo, šilumos sugėrimo, plėsti ir oro balione.

.Naudoti Svarbą ir Vertę: Per rankas-apie operaciją, jūs galite stebėti veikimo procesą, visas variklio, suprasti, darbo principas Stirlingo variklio daugiau intuityviai, ir gilinti savo norą mokytis fizikos.

.Dovana: Savo aukščiausios kokybės ir išskirtinį išvaizdą, taip pat, kad ji turi didelį surinkimo vertę, gali būti naudojamas kaip high-end darbastalio apdaila, taip pat gali būti naudojamas kaip išskirtinį dovanas atiduoti kitiems.

.Dėl Amžiaus: 14+

Techniniai duomenys:

.Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

.Medžiagos: Metalas + Medis + Kvarcinis Stiklas

.Gaminio Matmenys: 10 x 10 x 10cm

.Produkto Svoris: 315g

.Pakuotės Matmenys: 11.5 x 11.5 x 11.5 cm

.Pakuotės Svoris: 400g

.Įpakavimas: Dėžutės

Pakuotės Turinys:

.1 x Stirlingo Variklio Modelis

Žymos: sterlingas variklis 16, variklio imitavimo modelį, variklio nukentėjo ir praleisti, generatorius, stirling, huey 148 modelio rinkinys, dviračių smagratis, benzinas modelis variklio, šviežiojo garo variklio dalys., metalo variklio mini, tamiya modelis.

"pasidaryk pats" asamblėjos žaislai plastikiniai blokai žaislai
asamblėjos žaislai asamblėjos žaislai vaikams
Modelio Numeris MxU3031049
blokai žaislai vaikams, žaislai, statyba blokai
Įspėjimas Mokslo Eksperimentas Variklio Modelis Rinkinys
Medžiaga Kita
Masto 1
Tipas Eksperimento Variklio Žaislas
Lytis Unisex
plastiko surinkimas žaislas bendrosios asamblėjos žaislai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekių kiekis Rinkinys Kita
Naujas blokai vaikams
Blokai blokai vaikams
Temos Kita
Amžius > 14 metų

Parašykite savo atsiliepimą!

Reguliuojamas Greitis Stirlingo Variklio Modelis Mokslų Eksperimentas Variklio Žaislas su Horizontaliai Smagratis Fizikos Garo Galia Žaislų Dizainas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai